Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La disciplina demostrada darrerament en el teu treball i carrera està començant a cobrar víctimes en el terreny familiar. La configuració astral d'avui està engrandint el desequilibri entre el treball i la teva vida personal. Assegura't d'ordenar les teves prioritats de la manera que desitja. Demostra afecte pels teus éssers estimats per així comprovar el teu amor incondicional..

Taure Les apassionades emocions actuals poden estar indicant-te que certs aspectes de la teva vida requereixen un canvi dràstic. Considera la idea que pot ser que necessitis estructurar la manera en què et presentes davant el món exterior. Les energies estan creant tensió entre tu i una parella o soci. La relació està desequilibrada. Cal fixar compromisos.

Bessons Avui és un excel·lent dia per aprofitar la teva creativitat a la feina. Potser experimentis alguns impulsos instintius que et fan treballar el més ràpid possible per no perdre't el que aquests impulsos poden fer per tu. Hi ha alguna cosa en la teva creativitat actual que t'està indicant una nova classe de personalitat? Això és el que l'alineació planetària potser està intentant comunicar-te, ¡presta atenció!

Cranc Avui podries voler arreglar un problema amb algú. A vegades pots comportar obstinadament i ser capaç de dir coses feridores. En aquest moment hi podria haver un tema laboral que et preocupa. Podries estar lluitant perquè escoltin la teva opinió sobre alguna cosa important. No et exaltes, tracta de comunicar-te de manera pacífica ja que el més segur és que els teus comentaris passen desapercebuts.

Lleó Avui la posició dels planetes podria estar indicant-te que prenguis distància de certes coses durant un període breu. A la feina, encara que tots sàpiguen que ets una persona divertida, potser decideixin agredir de totes maneres. L'aire està carregat d'electricitat. Llavors, si pots sentir la tensió, no dubtis a allunyar-te i anar a un lloc tranquil a relaxar-te. Necessites estalviar tota l'energia que puguis. V

erge És bon moment per tenir més disciplina pel que fa a mantenir un sistema de pràctica espiritual o creença religiosa. Descobriràs que aquestes coses que fas només perquè poses el pilot automàtic es manegen millor si prens decisions conscients sobre la seva realització. L'energia astral d'avui et suggereix que aquest és un punt d'inflexió per decidir com conduir-basant als teus veritables creences.

Balança Descobriràs que avui et caldrà un cert sentit de disciplina a l'interactuar amb els altres. Assegura't de no deixar-te portar per no acabar ofenent a algú sense voler. Les persones amb les que interactues avui podrien estar més emocionals que de costum i descobriràs que la més petita espurna pot deslligar un incendi de proporcions.

Escorpí Avui hi ha un sentiment de restricció que està frenant les teves emocions i podria resultar difícil connectar amb els altres. No obstant això, és probable que els altres es vagin als extrems, de manera que vés amb compte de no molestar ningú amb alguna observació alguna cosa desagradable. No t'avergonyeixis dels teus sentiments ni tampoc siguis víctima d'ells.

Sagitari Avui podries dubtar sobre dir tota la veritat. Per alguna raó hi podria haver un bloqueig en la comunicació que estigui embussant les vies de sortida. Recorda que l'honestedat és clau i que les persones necessiten conèixer tots els fets per poder prendre la millor decisió possible, per a ells i per al grup. Cal trobar un millor equilibri entre les necessitats emocionals i la planificació pràctica.

Capricorn Podràs descobrir que cal posar el fre en certa relació romàntica. Podria ser que estiguis fent sacrificis que no hauries. Assegura't de no estar comprometent la teva autoestima per donar cabuda als desitjos d'un altre. L'aspecte en joc d'avui està agitant les emocions per deixar-les a foc bullent.

Aquari Hi ha un renovat sentit de disciplina en la teva vida laboral que t'està ajudant a tenir més èxit en aquest terreny. D'altra banda podràs descobrir que li estàs restant atenció a altres aspectes de la teva vida, especialment aquells racons més amagats de la teva existència. Potser el teu treball no et conformi plenament i poc a poc vas deixant parts de tu en el camí. Avalua bé aquest tema.

Peixos Avui, el terreny de les relacions és molt competitiu, és probable que el dia d'avui sigui molt emotiu i segurament hi haurà molta tensió en el teu món. Tot d'una sorgeixen temes polítics. En aquest moment podries tenir una lluita de poder amb els teus éssers estimats. Recorda que la vida no és un concurs de popularitat i que el que fas no és amb la finalitat de reunir vots dels que t'envolten.

tracking