Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries actuar seductorament. La influència de l'alineació celestial podria fer-te sentir una mica d'atreviment. Potser et atregui algú de l'oficina. Avui podria ser divertit tractar de cridar l'atenció. Convida-li a menjar o almenys a fer un cafè. Si resultes tenir el mateix encant de sempre, no serà difícil que tal es fixi en tu. Avui gaudeix de la cacera.

Taure Avui, podries necessitar enfocar-te en la confiança. Podria haver-hi algú en la teva vida que no t'ha explicat tot sobre la seva situació personal. Pot tenir les seves raons per guardar informació. Abans de treure conclusions, tracta d'esbrinar la seva versió de la història. Si és algú que estimes, aquesta podria ser una prova de la teva confiança. Tracta de tenir fe en la relació i honra el que aquesta persona està fent.

Bessons Semblaria que un amant, soci o parella t'està frenant d'alguna manera. Podria haver-hi un sentiment de restricció en la teva vida que no et permet ser la persona que realment desitja. Avui el teu cor està obert de manera que podràs descobrir que aquests temes són més presents en la teva ment que de costum. L'aspecte en joc d'avui posa l'accent en les limitacions.

Cranc Avui vés amb compte de no entrar en una voràgine de malbaratament i capritxos. Les compres impulsives poden deixar-te el calaix ple de coses inútils que l'únic que faran seran crear-te més muntanyes d'objectes sense valor. Pren-te el temps per planificar el teu pressupost i estudia què tant marge tens per a despeses supèrflues abans de sortir a gastar diners. Posa't certes limitacions.

Lleó És possible que avui reapareguin vells costums de la infantesa que d'alguna manera et facin retrocedir. Mentre el teu cor desitja bategar per sobre els núvols, hi ha una part de tu que se sent lligada a una situació familiar. L'alineació astral d'avui et fa prendre consciència del pas de el temps i de la importància de fer les coses ara, mentre la sang corres per les teves venes. V

erge Avui podries sentir ànsies per rebre bones notícies. Amb la configuració astral d'avui, podries examinar tot, des del teu pressupost fins a la teva caixa. Podràs sentir alguna cosa d'impaciència o insatisfacció. Tracta de canalitzar la frustració cap a una direcció més positiva. Si no us agrada la manera en què està anant alguna cosa, ¡canvia-ho! De fet vas rumb a un període positiu de creixement amb múltiples oportunitats per davant. No et desanimis!.

Balança Avui podries preguntar si els que t'envolten estan dient la veritat. L'alineació celestial d'avui indica que podries estar inusualment sensible a les energies en curs. Sents molt interès a saber què passa per sota de la superfície. Probablement prestis molta atenció a el to de veu de les persones. No està malament ser tenir escepticisme o precaució. Si caves més profund podries trobar informació important.

Escorpí L'aspecte en joc d'avui podria crear alguns intercanvis verbals intensos. A la feina, els teus col·legues podrien expressar certes fortes opinions. Podria resultar-fàcil prendre partit. Seria molt millor que et fessis a un costat i esperis a veure com transcorren els esdeveniments. Observa les diferents personalitats en joc. Pensa de manera política i en com utilitzar la situació a favor teu. ¡Fes servir el teu enginy!.

Sagitari Avui podries sentir que hi ha alguna cosa que et limita. Podries adonar-te que necessites cuidar més el teu pressupost. Potser hauries de tallar certes despeses habituals per un temps. O potser sentis que la feina t'avorreix una mica. Però encara no canviïs d'ocupació! Si bé en aquest moment pot ser que sentis massa restricció, l'aspecte en joc podria estar exagerant aquestes emocions. Avui tracta de no excedir-te en les reaccions.

Capricorn Avui el tema de l'organització podria obsessionar-te. Sempre t'agrada que tot estigui al seu lloc, i avui podries dedicar-te a acomodar coses. Podries estar d'ànim per organitzar els teus fitxers. O podries ordenar els comptes. Amb l'aspecte en joc d'avui, et sentiràs feliç si fas un inventari de les despeses i els estalvis. Sempre tens més confiança després d'haver analitzat tot. Fes-ho avui!

Aquari L'energia d'avui podria fer-te sentir alguna cosa mareig i podria crear alguns alts i baixos emocionals. Estaràs feliç i a minut següent podries sentir-te malament. Tracta de ser pacient amb aquests vaivens anímics. Divideix el treball del dia a parts per poder prendre descansos intermedis. Mima't escoltant música agradable a l'oficina o sortint a caminar durant el dinar.

Peixos Avui podria resultar-te més difícil portar-te bé amb les persones. En general ets molt amigable i saps com relacionar-te amb diferents tipus de persones. Però en aquest moment aquest sentit natural per manejar-te podria estar una mica apagat. Avui podries sentir sentiments d'impaciència. Podries sentir-te malament si les coses no surten com a tu t'agraden. Tingues present aquesta possibilitat i tracta de ser més sensible als punts de vista aliens.

tracking