Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Deixa de pensar que l'amor i el romanç són coses difícils que sempre et trenquen el cor i l'ofeguen en pena. No permetis que et s'espantin i et facin fugir. El que necessites és divertir-te amb l'amor en lloc de pensar-ho com un tema dolorosament seriós. Has adonar-te que és possible gaudir-lo amb entusiasme. No et atemorices. L'aspecte en joc d'avui et brinda el coratge de pensar de manera diferent sobre la teva vida romàntica.

Taure Estàs travessant una transformació per la qual et concentres més en les teves idees sobre les inversions, els diners dels altres i els recursos que comparteixes amb altres persones. Potser aquest aspecte de la teva vida estigui patint un canvi gradual. És probable que els esdeveniments del dia llancin més llum sobre aquests temes. La configuració astral d'avui no et permetrà que ho aconsegueixis. És hora d'enfrontar l'inevitable.

Bessons Avui podria resultar-tot un desafiament concentrar-te en el treball. Atès l'aspecte en joc, podries distreure't amb facilitat. Tracta de prendre descansos freqüents per aclarir la ment. No et estanys en activitats socials com conversar o xatejar amb els teus amics. La disciplina podria resultar-cosa difícil, però intenta-ho. Estén els terminis si pots i fixa't un pla realista.

Cranc Podries decidir organitzar-te millor. L'alineació astral d'avui t'està encoratjant a posar les coses en ordre. Podries desitjar acomodar els fitxers i retolar amb cura. O podries treballar en equilibrar els teus comptes. La teva ment estarà molt concentrada calculant números o fent el seguiment de les teves inversions. Et farà bé verificar aquests petits detalls. És important per a tu sentir que tens el control.

Lleó Avui podries decidir aclarir certes coses amb algú. Potser hagin sorgit tensions amb un amic o company de treball. Podries sentir inhibició de compartir els teus pensaments, però no et guardis tot. Si segueixes acumulant sentiments, el dia que estalles les coses podrien sortir de la seva llera. Amb l'alineació celestial d'avui, la clau és l'honestedat pura i simple. Comunica't amb claredat i respecte. Les tensions desapareixeran aviat.

V

erge Potser estiguis travessant inconvenients que requereixen que prenguis inspiracions llargues i profundes. És probable que trobis formes d'ignorar els problemes a casa teva passant més temps a l'oficina. També hi ha problemes a l'oficina que podrien ser més complicats que els de casa teva. Aquesta situació et deixa molt poques opcions. El que realment necessites és començar a fer preguntes dures i exigir respostes directes. El que més t'està fent mal és la demora de qualsevol confrontació veritable.

Balança Potser no et resulti fàcil decidir opcions o incorporar coses diferents a la teva vida. Podries estar cansándote de la mateixa vella rutina. Fes una cosa que et torni el somriure. La veritat és que a vegades sents absolut avorriment. Ets acumulant sentiments de frustració que treuen el cap en diferents aspectes de la teva vida, produint emocions fortes i gran confusió entre les persones que t'envolten.

Escorpí L'alineació celestial d'avui t'està demanant que no actuïs tan estrictament cap a tu. Pots veure't de maneres molt diferents gràcies a les formes diferents en què et miren persones diferents. Íntimament, és probable que sentis una profunda solitud, si bé admetre pot resultar-difícil ja que sempre t'envoltes de molta gent. La clau és poder mantenir amb fermesa el teu propi sentit d'identitat, amb o sense la presència dels altres.

Sagitari La teva carrera i situació en el món estan canviant lentament. Quan una cosa arriba a la seva fi, s'obren més oportunitats. Fes el que vols fer. Veu després teus somnis. No hi ha res que et detingui, excepte la teva pròpia imaginació i autoconfiança. Arrisca't i descobriràs el que estimes. I no solament això: trobaràs una manera de mantenir-te mentre ho fas.

Capricorn Cicles importants estan a punt de culminar i podries dubtar a acceptar-ho perquè et fa por no saber quin serà el següent pas. Podries seguir pendent d'un vell hàbit o comportament només perquè desconeixes si hi ha una altra manera de fer les coses. No obstant això, interiorment, sents que no està bé. És important que unes els caps per lligar. Presta més atenció a aquestes parts de tu que estàs tractant desesperadament de mantenir ocultes.

Aquari Podries sentir que acabes de passar per un renaixement de proporcions. Estàs tractant de veure quin serà el teu següent pas en la vida. Potser acaba de tancar un cicle important i ara estàs buscant el camí en territori desconegut. Et sents en total foscor i has de confiar en la resta dels sentits per arribar a un lloc il·luminat. No t'espantis, recorda que tot sortirà bé. Aconseguiràs trobar el camí.

Peixos Les teves idees sobre l'espiritualitat, l'educació i l'aprenentatge superior van transformant-se lentament. Tens una idea més cabal de l'món que abans. És probable que els esdeveniments que sorgeixin confirmin les coses en les que has estat pensant. La configuració celestial d'avui està suggerint que tens una ment aguda capaç d'arribar a el fons de pràcticament tots els temes. No permetis que la xerrameca mental bloquegi aquesta increïble capacitat de pensament.

tracking