Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries sentir-te amb ànim de filosofar. Amb l'aspecte d'avui en joc et descobriràs qüestionant la teva vida i el sender que estàs transitant. Podries preguntar-te si no seria millor seguir una altra carrera professional. O potser consideres trencar la teva relació amorosa. Potser pugui ajudar-te parlar d'aquestes coses amb algun amic comprensiu. O potser prefereixis bolcar els teus pensaments en un diari per poder organitzar les teves idees.

Taure En aquest moment potser no et sentis d'ànim per gestionar qüestions pràctiques, però tracta de concentrar-te. L'aspecte celestial en joc d'avui podria fer-te sentir una mica de fluixesa. Tracta de trobar l'equilibri entre diversió i treball. Desitjaràs programar algunes activitats divertides durant el dia. Necessites canalitzar aquest bon estat d'ànim.

Bessons Amb l'aspecte en joc d'avui, potser t'agradaria intervenir en alguna negociació comercial. Podries descobrir que necessites més informació per arribar a una decisió final. Per exemple, si demanes una hipoteca o préstec, cerciora't d'haver analitzat cada punt de l'contracte. No t'agrada comprometre't a alguna cosa amb la qual cosa no sentis completa comoditat. Si tens preguntes, podries desitjar consultar amb un expert. Necessitaràs una explicació com cal de termes legals o financers.

Cranc La teva connexió conscient amb el diví està millorant i florint. Tal com ho reflecteix la configuració astral d'avui, estàs donant-te més compte de les teves pròpies emocions i accions. T'estàs convertint en una persona més realista. A mesura que creixes i madures en el teu desenvolupament espiritual, el teu frustració pot créixer més cap a la teva vida diària. Has adonar-te que potser calgui fer grans canvis en el lloc de treball i en la rutina diària perquè aquesta part de la teva vida es mantingui a l'una de la teva naturalesa espiritual.

Lleó El teu enfocament cap a la teva carrera professional és molt més profund gràcies a la configuració astral d'avui. Has adonar-te que tens la gran oportunitat de sobresortir en el teu camp de treball actual i incursionar en una posició de més poder. No oblidis que aquest tipus de moviment podria generar tensió amb algú proper. En aquest moment estàs en una unió emocional amb una altra persona que pot sentir-se gelosa o ressentir amb qualsevol progrés que facis. V

erge Amb la configuració astral d'avui podries actuar com la part pacificadora d'un conflicte. Podries intentar ajudar que dues parts oposades arribin a un acord. Potser dos companys de treball opinin diferent sobre alguna cosa. Podria haver-hi un conflicte sobre com gestionar un projecte important. O podria haver dubtes sobre qui és superior a qui. Fes tot el possible per construir un diàleg positiu. A casa, la teva família podria estar lluitant per la teva atenció. Troba temps per satisfer les necessitats de cadascú.

Balança En aquest moment, potser sentis el gran pes de les obligacions. Potser la teva vida professional t'estigui exigint massa. Potser estiguis treballant hores addicionals o viatjant molt per raons laborals. Mentrestant, és probable que la teva família estigui necesitándote més que de costum. Ja sigui la teva parella, fill o filla vol veure't més sovint. Fes tot el possible per crear un esquema que funcioni.

Escorpí Avui podries sentir ganes d'experimentar una extravertida extravagància. L'aspecte en joc del dia podria inspirar-te algunes idees interessants. Potser pensis en algunes bromes intel·ligents. La teva ment mirarà el món des d'una perspectiva diferent, de manera que podries fer algunes observacions gracioses. Comparteix algunes de les teves idees amb els altres. Potser et diverteixis entretenint als teus éssers estimats durant el sopar. O potser vegis com els teus col·legues es moren de riure per les teves bromes en una reunió de negocis.

Sagitari Amb l'alineació celestial d'avui podries decidir fer un canvi dràstic. Si hi ha una cosa que cada vegada et molesta més, podràs enfrontar-te a això. Potser va arribar el moment de desfer-te d'alguns mobles vells que tens a casa. Si tens coses velles que llueixen gastades, podria venir-los aviat una redecoració. O potser estiguis pensant en canviar la teva rutina diària. Si no fas prou exercici, podries considerar fer-ho avui.

Capricorn Tens un sentit de l'humor feridor i sovint els teus comentaris fan mal. No és la teva intenció ser cruel, però tens una llengua esmolada. Avui tracta de donar-li una mica de bondat als teus paraules. L'aspecte en joc d'avui podria despertar ressentiments. Podries sentir temptació a emetre una opinió contundent sobre algú. Només assegura't que la persona en qüestió no s'ofengui per les teves paraules. Pots trobar una manera més positiva d'expressar teu costat còmic.

Aquari Tracta de confiar en els teus instints. L'alineació astral d'avui vol dir que la teva primera impressió probablement sigui correcta. Si coneixes a algú, presta atenció. Podries notar alguns detalls importants que revelaran molt sobre la seva personalitat. O podries tenir una noció de la seva experiència en els negocis sobre la base del que digui. Confia en el teu judici i no deixis passar per alt aquestes reaccions intuïtives.

Peixos En aquest moment podries estar transitant emocions fortes. L'aspecte celestial d'avui podria agitar passions. Si sents molt d'afecte per algú, podries desitjar expressar ara. O si hi ha alguna cosa en el lloc de treball que t'ha causat ansietat, convérsalo amb el teu cap. Et sentiràs millor si pots expressar el que penses. No continuïs deixant que tot bulli dins teu.

tracking