Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Si vols adoptar el rol que et mereixes en la vida, és hora de controlar les teves finances. No pots simplement reclinar el cap i caminar per la vida esperant que tots els problemes no et afectin. El dia d'avui et empenyerà a trobar els mitjans per estabilitzar la teva situació financera d'una vegada i per sempre. Si de vegades portes a casa una mica més de diners de l'usual, no t'adormis en els teus llorers pensant que n'hi ha prou!

Taure Estaràs enmig d'un canvi de filosofia de vida. Si les coses no funcionen exactament de la manera que voldries, necessitaràs una espècie de port en la tempesta. L'energia astral d'aquest dia et empenyerà a buscar aquest port entre les teves amistats. Qui són aquestes persones amb les que sempre pots comptar? És possible que siguin com una segona família per a tu? ¡Per què no se'ls dius ?!

Bessons Avui hi haurà molta tensió en l'aire. Has utilitzat molta de la teva energia últimament i és possible que sentis esgotament. I com necessites calma i fins dormir una mica per sobreposar Hauries d'programar-un petit descans cap al final del dia. Per què no penses en sortir a passejar en la teva bicicleta o a caminar pel parc? 'La teva ment gaudirà de la pau i la tranquil·litat!

Cranc Si hi ha alguna cosa que vols que els altres apreciïn en tu és la teva sinceritat. Però per això, necessites ser molt conscient de moltes coses, i sobretot, de la teva confiança personal. L'energia astral del dia d'avui et farà preguntar-te algunes qüestions: Què has fet per tu últimament? Has tingut real sinceritat amb tu mateix o mateixa?

Lleó Avui sentiràs la necessitat d'observar la teva situació laboral més de prop, al menys que recentment t'hagis enamorat totalment de la teva carrera de manera que els teus responsabilitats diàries siguin les que menys et preocupen. Amb aquesta energia astral, desitjaràs seguir amb els teus projectes com a prioritat. Potser hi hagi certes tasques que seria millor delegar, o altres que hauries controlar més de prop. Sentiràs ganes de reorganitzar. V

erge És hora que siguis feliç. Com ja ho hauràs notat, una mena de vent esbojarrat està al teu voltant en aquests dies. L'energia celestial et incentivarà que deixis darrere tot el que et mantenia amb les mans lligades, ¡i a alliberar dels lligams que et amarraven! Allibera't de les persones i situacions tòxiques. De vegades el retirar-te és el millor que pots fer per a tothom.

Balança Avui hauries d'esperar bastant tensió. Tot d'una et donaràs compte que ho has progressat tot el que haguessis desitjat a la feina, o que alguna cosa que has acabat recentment no s'ha produït l'impacte que esperaves. I ets el tipus de persona que es molesta amb aquest tipus de situacions! Per tant, busca un estat mental tranquil perquè això no et molesti. 'També hauries de trobar una manera de desfer-te de l'excés d'estrès abans d'anar a casa aquesta nit!

Escorpí En aquest moment, sembla ser que ets l'únic o l'única que està fent tota l'organització entre el teu grup d'amics. Compten amb tu perquè facis els plans per al cinema o el teatre, o fins perquè organitzis algunes petites festes a casa. Però si tens certs ideals més importants sobre els quals vols treballar, per què no fas servir totes aquestes habilitats organitzatives per a algun tipus de causa humanitària o social? Possiblement utilitzin la teva ajuda i fins et sentiràs com si haguessis trobat una segona família.

Sagitari Avui, alguna cosa o algú posarà molta pressió sobre la teva persona. En aquest moment les persones estan bastant estressades, possiblement per raons financeres o econòmiques. Algú et dirà per molestar-te preguntant quina companyia de llarga distància triaràs, altres et pressionaran perquè acabis el que hauria d'haver estat acabat ahir, altres voldran una mica més de tu ... Aquesta nit, fes temps per relaxar-te.

Capricorn Si tens germanes o germans serà un bon dia per posar totes les cartes sobre la taula, especialment si tens germans grans que tu. Ja no suportaràs la seva autoritat. O potser et trobaràs a la situació oposada, on ets el més madur dels fills, encara que el teu germà o germana tingui deu anys més que tu. Qualsevol sigui la situació, tracta d'aclarir les coses.

Aquari Coneixeràs algunes persones diferents a qualsevol que hagis trobat en el teu petit món. El tipus d'individus que no només no pensen com tu, però que poden mostrar-te un costat de la vida que mai has vist abans. Serà com si fossis un advocat i passaràs tot el dia deambulant entre els treballadors d'un circ. L'energia astral et prega que et obris a noves experiències.

Peixos Si esperaves tancar un tracte o signar un contracte important, avui realment no és el dia per fer-ho. La configuració planetària actual no mostra la millor de les posicions per trobar-te cara a cara amb els altres, sense importar el tema a tractar. Espera una altra setmana abans de tancar cap tracte o fer qualsevol tipus de negociació.

tracking