Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les transformacions lentes que ocorren en el teu sistema de creences avui estaran estimulades per l'energia astral del dia. Les teves emocions estaran una mica reservades i et diran per aclarir dubtes relacionats a detalls dels teus plans i projectes actuals. És possible que hi hagi molta tensió com a resultat dels alts ideals que posseeixes que començaran a tenir conflictes per una relació sentimental en la qual tens involucrament.

Taure Avui treballa en les teves finances i assegura't que tot estigui ordenat en aquest aspecte. Part de tu desitjarà sortir a divertir-se i és aquí on sorgiran les tensions. Has de tenir en compte que no has d'estar tot el temps en l'escena. Per poder interpretar tot bé, hauràs de fer un treball previ diligentment. Necessites tenir una bona base de suport per poder tenir una sòlida base sobre la qual treballar.

Bessons Avui presta molta atenció als detalls. Estàs en un punt del teu cicle mensual en el qual el teu humor està millorant. No obstant això, descobriràs que en aquest moment és millor actuar d'incògnit i darrere d'escena. Existeix molt poder darrere de les teves emocions gràcies a la configuració celestial, i descobriràs que aquesta intensitat et pressiona perquè alliberis els teus sentiments.

Cranc Seria difícil trobar algú amb una naturalesa de líder més gran que la teva. Siguis una persona introvertida o extravertida, tens aquesta cosa especial que empeny a les persones a donar el millor de si mateixes. I bé saps que no has de dividir els membres d'un equip per ser un veritable líder. El dia d'avui se't convidarà a formar part d'un equip amb persones que estan al teu voltant, ja sigui a la feina oa la llar.

Lleó Avui tindràs un diàleg important amb gent influent. Potser tinguis una discussió amb el teu cap. Tindràs l'oportunitat de provar la teva experiència. Si tens ànsies d'expressar-te, no podràs fallar en la impressió que donaràs! O pot ser que hagis de tractar amb un client important o el director d'una companyia. Només respira profund i tingues en ment que tens tant poder com aquesta persona. L'energia celestial et inspirarà a parlar. V

erge Avui estaràs de bon humor i trobaràs que sentiràs les coses amb molta més intensitat que usualment. Els grups possiblement jugaran un paper important en els successos del dia, i et beneficiaràs enormement consultant-si necessites prendre alguna decisió important. La idea d'avui serà incentivar les coses i potser fins a crear una mica de tensió entre la noció de la feina i la diversió.

Balança Avui tindràs el cor a flor de pell, i tots podran veure-ho, especialment la teva família. És un dia de renaixement per a tu, en el qual aprofundiràs les coses per solucionar-les. L'orientació del dia crearà una mica d'intensitat emocional i potser una mica de conflicte que t'ajudarà a posar tots els teus sentiments sobre la taula.

Escorpí Avui hi haurà algunes tensions a la feina. Sentiràs una forta necessitat de realitzar alguns progressos importants i organitzar coses mentre les altres persones tinguin planejat divertir-se. Has de fer un compromís. L'energia celestial d'aquest dia emfatitza el costat emocional de les persones i les posa a totes més sensibles del normal.

Sagitari Avui hi haurà una mica de tensió entre una parella o un membre de la teva família. Una cosa dins de la llar no està funcionant de manera positiva. És bastant probable que sigui el resultat de punts de vista oposats en on una part veu la importància de l'organització i planificació, mentre que l'altra està més interessada en la llibertat i en divertir-se. Aquestes dues energies s'intensifiquen amb l'alineació celestial d'aquest dia.

Capricorn Avui la major part de la teva concentració estarà a les teves societats amb els altres i en resoldre conflictes dins de les teves relacions. Presa en compte que és possible posar les diferències a un costat, oblidar-se de l'passat i començar de nou. Cada dia és un renaixement. Utilitza el poder de la configuració planetària d'aquest dia per transformar parts del teu ego que necessiten polir-se.

Aquari Has arribat a el punt cimera a la teva cicle emocional mensual en què et sentiràs com si estiguessis al cim de l'món. L'alineació planetària del dia d'avui afegirà més intensitat a aquest sentiment o potser causarà una mica de tensió en algunes àrees. Vés amb compte amb el que diguis perquè les teves paraules són més poderoses de l'usual. Hi ha una necessitat crítica cap a l'atenció a detalls en aquest dia, per tant adopta una mentalitat analítica i realitza les coses.

Peixos Avui tot el que facis ho faràs molt intensament i les persones el podran veure en els teus ulls. Assegura't prestar-li una acurada atenció als detalls de cada situació i no deixis que res se t'escapi. Avui pots fer bones connexions per a la teva carrera si aconsegueixes no estancarte emocionalment. L'energia astral d'aquest dia augmenta el nerviosisme de les persones.

tracking