La proposta del dia

Visita guiada a Andorra la Vella

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Visita guiada a Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-‘VISITA GUIADA A ANDORRA LA VELLA’

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Cada dia a les 10.30 h i a les 18 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

ESPECTACLES

-‘JAI EL MARINER’

Amb molta il·lusió, el Comú de Canillo reprèn la temporada estiuenca d'activitats infantils a la plaça Prat del Riu. Tots els nens i nenes de Canillo, d'Andorra, i els que ens visitin aquests dies, podran gaudir aquest cap de setmana de dos espectacles especials per a ells.

Hora: 18 h.

Plaça del Prat del Riu. Canillo. (En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a l'edifici Perecaus).

MÚSICA

-‘ONCA-CARRER TROBAFOLLS’

Poesia eròtica medieval a partir del llibre Speculum al foder. Hora: 19 h.

Prat Gran. La Massana.

EXPOSICIONS

-‘ART EN VINIL’

Exposició de portades artístiques de discs de la Col·lecció Chambao. Més de 300 portades signades per artistes tan destacats com Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí, Basquiat i Andy Warhol, a més d’un apartat dedicat a la música que es va produir en el context del moviment ludicocultural de La Movida madrilenya.

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 de setembre.

-‘ASTÈRIX, ALS ORÍGENS DEL MITE’

Astèrix, el personatge creat per René Goscinny i Albert Uderzo, ha fet 60 anys en plena forma. En aquesta exposició podreu conèixer el procés artístic que els seus creadors van emprar per donar forma a un dels mites del còmic mundial.

Museu La Massana Còmic. La Massana.

Fins al 19 de setembre.

-‘JOAN MONEGAL EL SIMBOLISME ESTÈTIC’

Una mostra retrospectiva amb la finalitat de ressaltar tant la riquesa creativa com la riquesa del llenguatge plàstic de Joan Monegal. Un passeig a través de la selecció de més de quaranta peces, que són les obres clau i rellevants de l’evolució de l’artista.

ArtalRoc. Av. Carlemany, 8. Escaldes.

-‘HISTÒRIES DE PORTES ENDINS’

Ofereix bocins d'història interna dels museus a partir dels objectes, els espais o altres històries que li siguin properes.

Fins al 31 d’agost.

Museus d'Andorra. Andorra la Vella

VISITES

-‘VISITA GUIADA A ESCALDES, CALDEA I LA IMPRTÀNCIA DE L'AIGUA TERMAL’

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 18 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

tracking