Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui la configuració celestial et posarà en humor de festa, per tant si no has fet plans per a la nit, comença a pensar en alguna cosa atrevit i divertit. Sentiràs com si sortissis de la closca i gritarás a tot pulmó. La forta energia planetària incentivarà el teu humor i augmentarà els teus sentits de diversió, per tant, permet-te ser un nen de nou i diverteix-te.

Taure Avui tindràs un humor molt romàntic. És important que trobis 01:00 amistat veritable en la teva parella. Vols que respecti les metes de la teva vida i el rumb que has triat per la teva carrera. Per les coses que passaran el dia d'avui, vivenciarás un sentit especial d'acostament cap a ella. Si no tens parella, és un bon dia per explorar la intimitat amb algú nou.

Bessons L'energia astral del dia et farà sentir nerviosisme i inquietud. Altres, tindràs sensibilitat cap a l'energia d'altres persones perquè estaràs amb un humor hipersensible. Les teves amistats o membres de la família possiblement desitjaran convidar-te a sortir a divertir-te, però voldràs quedar-te a casa i passar una mica de temps tot sol. Podràs utilitzar el temps fent una introspecció o meditant per sentir-te millor.

Cranc El dia d'avui t'augura canvis inesperats però positius en la teva vida personal. Els membres familiars descobriran nous camins que volen seguir. Una oportunitat sobtada per avançar necessitarà un moviment, però no permetis que la resistència a l'canvi s'interposi en el teu camí. Les amistats poden resultar de gran valor per ajudar-te a avaluar els pros i contres de qualsevol decisió que necessitis prendre.

Lleó Una sensació incrementada d'unitat entre les teves amistats més íntimes i entre qualsevol grup a què tinguis afiliació augmentarà la teva sensació d'emoció i entusiasme per al futur. Les relacions amb el sexe oposat et seran especialment beneficioses. Trobaràs esdeveniments i oportunitats inusuals en el teu rumb, encara que tindràs dubtes en què fer amb ells. Si alguna vegada va existir un moment per avançar, aquest és l'indicat. Aprofita l'oportunitat!

V

erge Proposa't el començar una rutina de meditació o algun tipus de ioga. Pots considerar comprar algun objecte endevinador o un mall de cartes de tarot. Tens una connexió molt forta amb l'ocult. L'energia astral t'ajudarà a connectar-te amb la part oculta de la teva naturalesa i et incentivarà a involucrar-te en activitats que t'ajudaran a treure l'energia inconscient que tens emmagatzemada.

Balança Avui, les coses no sortiran com t'esperaves, però si et relaxes tot es resoldrà. L'energia social portarà algunes sorpreses que no seran desagradables. El que sí, tindràs una discussió desagradable amb un familiar o amic que et farà obrir els ulls a algun secret que se t'ha amagat. O potser la teva parella et farà un anunci sobtat que a el principi et sorprendrà. Respira profundament!

Escorpí De vegades, et tornes a la niciesa i vols fer les coses d'una manera determinada, encara que hi hagi una altra millor manera de realitzar-les. Intenta obrir-te més als nous enfocaments dels vells problemes. El dia d'avui portarà nova energia en el teu camí. Un col·lega o amic et suggerirà un nou procediment o estratègia diferent. Si escoltes el que ha de dir, descobriràs que possiblement t'està presentant una solució màgica!

Sagitari Finalment, les coses començaran a tenir algun sentit en la teva vida. Avui l'alineació celestial et beneeix amb bona fortuna i sentiments d'harmonia. Alguns correspondran a que rebràs notícies feliços. O pot ser que passis un bon moment amb el teu amor secret que et omplirà el cor amb tendresa. Però potser només rebis energia espiritual positiva que t'ajudarà a guanyar perspectiva en alguns dels teus problemes recents.

Capricorn Per l'energia astral de el dia, avui descobriràs un secret ocult. No hi ha res que t'agradi més que el misteri, i avui tindràs l'oportunitat de descobrir un. Pot ser una cosa petita, com descobrir quina és la melodia preferida de la teva parella. O potser sigui un gran secret familiar que seràs capaç de desenterrar. O pot ser que treguis a la llum alguna cosa del teu propi passat que t'ajudarà a comprendre millor el perquè d'alguns fets de la teva vida.

Aquari Donada l'alienació planetària, avui sentiràs ganes de connectar-te amb les teves amistats. De vegades treballes tant i et estanques tant en els problemes que et negues una mica la vida social. Obre't a l'energia positiva que els altres volen brindar. Si algú truca i et convida a sopar, no et quedis a casa! Posterga aquestes obsessions i permet-te un descans. El resultat podria ser una actitud més fresca i més equiparada.

Peixos És molt comú que t'hagis acostumat a altres dimensions. Amb l'energia celestial actual, rebràs algunes premonicions o visions que semblen provenir de dalt. El truc és realment fer-li honor a les revelacions que reps, encara que resultin efímeres. Estaràs taral·lejant alguna cançó de la ràdio quan de sobte tindràs una gran idea sobre alguna cosa. Això vol dir que un àngel guardià va poder connectar-amb tu mentre la teva ment estava relaxada. Per tant, avui posa atenció.

tracking