La proposta del dia

'Dintríssim, de xiula'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

'Dintríssim, de xiula'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-‘Dintríssim, de xiula'

Els quatre músics, després de viatjar pel món, decideixen iniciar una aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Hora: 15 h.

Plaça de l'Església de Sant Pere. Encamp.

FESTES MAJORS

-'Sant Julià de Lòria'

De divendres 24 de juliol a dimarts 28 de juliol del 2020. Pels carrers de la parròquia.

MÚSICA

-‘On-Carrer - La música surt al carrer’

Cicle d’estiu en espais i racons de totes les parròquies, que es va iniciar el 13 de juliol a Sant Julià de Lòria i finalitzarà el 26 d’agost a Ordino.

Setmana del 27/07 – La Massana.

DANSA

-‘Vestida de mar'

El col·lectiu l’ERA (Emma Riba, Xavi Pérez i David Font) ofereix un espectacle multidisciplinari de dansa, música i narració inspirada en la poeta argentina Alfonsina Storni. La veu, el cos, la música i el mar es fonen en aquest espectacle. Hora: a les 19 h i a les 20 h.

EXPOSICIONS

-‘Art en vinil’

Exposició de portades artístiques de discs de la Col·lecció Chambao. Més de 300 portades signades per artistes tan destacats com Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí, Basquiat i Andy Warhol, a més d’un apartat dedicat a la música que es va produir en el context del moviment ludicocultural de la Movida madrilenya.

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 de setembre.

-‘Kon’nichi wa!’

Proposta expositiva d’olis i haikus, dins del projecte

La Peixera. Escaldes. Fins al 25 de juliol.

-‘Astèrix, als orígens del mite’

Astèrix, el personatge creat per René Goscinny i Albert Uderzo, ha fet 60 anys en plena forma. En aquesta exposició podreu conèixer el procés de creació que els seus creadors van emprar per donar forma a un dels mites del còmic mundial.

Museu La Massana Còmic. La Massana.

Fins al 19 de setembre.

-'Joan Monegal. el simbolisme estètic’

Una mostra retrospectiva amb la finalitat de ressaltar tant la riquesa creativa com la riquesa del llenguatge plàstic de Joan Monegal.

ArtalRoc. Av. Carlemany, 8. Escaldes.

VISITES

-‘Visita a Santa Eulàlia d’Encamp i al museu d’Art Sacre’

Descobrirem la història, els secrets i les curiositats d'aquests elements patrimonials.

Hora: 21 h.

Església de Santa Eulàlia. Encamp

-'Visita guiada a Andorra la Vella'

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Cada dia a les 10.30 h i a les 18 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella

-‘Visita guiada Escaldes, Caldea i la importància de l’aigua termal’

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia. Fem menció especial als centres culturals que es troben entre ells a poca distància, com són el CAEE (Centre d’Art d’Escaldes-Engordany), el Museu Carmen Thyssen i l’Artalroc.

Cada dia a les 18 h.

Parc de la Mola, Escaldes-Engordany

tracking