Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tens un agradable dia per davant. La gent pot estar una mica menys alegre, però estarà totalment pendent de les seves relacions. Així és com t'agrada! Tot està al teu favor perquè li expressis els teus sentiments a algú proper. Fes-ho ara! Aquesta atmosfera només durarà uns dies.

Taure Avui has d'esperar sentir la calor del teu contacte amb altres persones. Les teves relacions tindran alguna cosa especialment tendre i afectuós. És com si de cop i volta la gent fos molt més atenta i sensible. L'Univers és com una gran i feliç família. Pots confiar en altres persones. No tinguis por de parlar sobre els teus sentiments més íntims amb una de les teves amistats.

Bessons Avui no patiràs cap decepció. En els propers dies vas a posar a un costat la teva analítica manera de pensar i deixar que els teus sentiments et guiïn. Esteu prestar atenció a les persones que estimes. Si algú necessita la teva ajuda, pot comptar amb tu per anar a l'rescat. Us vas a donar un sermó sobre el que han fet malament!

Cranc Avui és un dia molt bo per a la creativitat, especialment la que mostra el teu especial estil. Ets una persona productiva tot i que el que has estat creant sigui només un reflex de l'última moda. Aquest és un dels teus inconvenients, ja que t'impedeix ser-li fidel al teu estil únic. Avui has d'utilitzar els teus sentiments per inspirar-te.

Lleó Avui algú podria preguntar-te què és el que estàs pensant. Sovint penses en coses que els són inaccessibles a altres. Avui et submergiràs en el teu interior en la teva recerca de respostes a preguntes espirituals o als secrets de la vida. Simplement digues-li a aquesta persona que estàs tractant de descansar, ja que de totes maneres probablement no entendrà el que estàs pensant. V

erge Et encanta tenir discussions molt serioses sobre temes importants fins ben entrada la nit. Reconstruyes el món de la manera que t'agradaria veure-ho amb els teus amics. Però ara comences a badallar al voltant de les deu i estàs al llit a una hora. Això serà igual avui. Sents cansament o necessites estar tot sol per pensar en certes coses?

Balança Avui finalment sabràs el que se sent estar a càrrec de les coses. Fins i tot sentiràs que has nascut per fer-ho. En qualsevol cas, coordinarás el dia meravellosament. Seràs el director d'una orquestra completa. Seràs qui els digui a les persones que t'envolten el que han de fer durant tot el dia. No és divertit sentir tal poder personal?

Escorpí A diferència d'altres ocasions, avui vas a mostrar les teves veritables sentiments. Fins i tot encara que els amaguis encara hi són, molt dins teu. Pots pensar que mostrar els teus sentiments és un signe de debilitat, però avui li vas a mostrar als el món que el teu cor no és de pedra, i et deixaràs portar.

Sagitari El teu comportament està a punt de millorar la teva vida amorosa. Ja no et preocupa el teu cos. Ja no et deixes distreure per ell en els moments apassionats. Et centraràs en i gaudir de l'aquí i ara, i no et perdràs en els teus pensaments com de costum. Ets una persona nova a punt d'experimentar els plaers de la vida.

Capricorn Ets sensible a el món que t'envolta. És com si estiguessis pensant amb el cor. És possible que siguis més impressionable i et deixis portar per la subjectivitat quan les tevse emocions neutralitzen el millor de tu en les teves relacions. Si havies esperat amagar alguna cosa a algú, no funcionarà. Fins i tot si no dius res, el portes escrit a la cara.

Aquari Si haguessis de fer un examen avui i haguessis de triar entre la poesia i la física, no ho dubtaries. Poesia. Avui tot té a veure amb la interpretació, no amb l'anàlisi. Un canvi en l'atmosfera en els propers dies afectarà el teu pensament. Has d'esperar una mica de confusió en el teu contacte amb les persones més properes a tu.

Peixos Tens talent per escriure? Sembla que tens una manera precisa i clara d'expressar-te. I és possible utilitzar aquest do teu en la teva carrera. Avui és possible que vulguis utilitzar-lo per expressar els teus sentiments cap a algú. Si li escrius a un membre de la família o redactes una carta d'amor, tindràs una inspiració especial.

tracking