Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El teu costat competitiu pot ser una força important en les activitats d'avui. Abans de posar-te massa emocional sobre qualsevol situació, utilitza la lògica i els fets freds i durs per defensar la teva posició. Els arguments ben pensats i presentats de forma clara i concisa seran més eficaços que una explosió emocional plena de llàgrimes i de paraules dures.

Taure Trobar les respostes que busques és més fàcil quan adoptes una posició més ferma sobre on et trobes ara i on vols estar més tard. Si continues tenint dubtes i dubtant sobre quin camí seguir, altres poden aprofitar-se de tu. Tens la força i la potència necessàries per alimentar els teus desitjos. És hora de posar-los en funcionament.

Bessons Gairebé has arribat a un fita important. No et donis deixis vèncer. Aquest és el moment de posar-se a tota marxa i de començar a moure molt més ràpidament que abans. Les teves emocions poden resultar il · lògiques quan es fonen amb els teus fantasies més recurrents. Fes tot el que puguis per mantenir-te en camí, mirant cap endavant en lloc de cap a enrere. Sempre pots canviar de rumb després.

Cranc Aquest és un bon moment per prendre decisions que uneixin les teves necessitats de practicitat i el desig de llibertat emocional. És important per a la teva salut mental que tinguis fe en les teves fantasies i en la teva capacitat per veure-les convertides en realitat. Hi ha un portal especial obert avui que porta escrit el teu nom.

Lleó Tens propensió a sentir suport, encara que potser aquest suport estigui ocult en els llocs més inesperats. No deixis de comptar amb ningú. Fins i tot els comentaris més càustics tenen un toc de sensibilitat i un pensament progressista que pot ajudar-te molt. Hi ha força en la veritat emocional, fins i tot si no vols sentir-la. Les píndoles amargues poden ser difícils d'empassar, però poden ser bones per a tu. V

erge Tothom al teu voltant pot estar prenent la iniciativa de començar alguna cosa nova i tens sensació de que tu també vols fer-ho. Vés amb compte amb voler fer alguna cosa només perquè ho fan tots els altres. Tens una tendència a actuar precipitadament en un esforç per demostrar que controles la situació. La vida no és un concurs de popularitat o una carrera cap a la línia de meta. Pren-te el teu temps.

Balança Estàs intentant protegir-te a l'ocultar-una part de la teva personalitat als altres. Aquest lloc especial de la teva ànima que ocultes dels altres és probablement el més bonic, ja que el cuides molt. No renunciïs a aquest tros de tu amb tanta facilitat. Conserva aquest lloc primitiu i delicat per a algú que s'ho mereixi.

Escorpí Encara que algunes persones puguin pensar que camines a la lluna a l'hora de les decisions i compromisos, avui pot ser que tinguin un altre punt de vista. No et sorprenguis si els altres es passen al teu costat una vegada que escoltin la vostra versió dels fets. D'alguna manera, totes les peces encaixen com tu sabies que ho farien. Els que dubtaven de tu es quedaran gratament sorpresos.

Sagitari Pot ser difícil trobar la teva base física i mental. La teva ment pot estar envoltada per un núvol o una espècie de túnel de el temps imaginari, així que vés amb compte amb com procedir. El teu cap està en una altra dimensió i no li prestes la suficient atenció al que tens per davant. Deixa de competir i Permet-a la teva ment vagar a un lloc on sigui segur fer-ho.

Capricorn T'agrada reciclar a la teva llar i en el teu lloc de treball. Sé part de la solució i no de el problema recollint després d'acabar el que facis i assegurant-te que no estàs deixant un caos allà on vagis. L'estat de l'entorn és una preocupació creixent. Depèn de cada individu marcar la diferència.

Aquari La font de la teva frustració poden ser la gent que sembla ser sensible i honrada però que actua i parla agressivament. Tracta de no deixar-te enganyar per aquells que contínuament ofereixen una imatge però que es comporten de manera diferent. Mantingues la guàrdia. No perdis el teu temps donant-li a la gent més oportunitats de les que es mereixen.

Peixos Diverteix-te amb la gent avui. Parlin de les fantasies amb què somien convertint-se en realitat en els pròxims anys. Les teves emocions estan fortament vinculades a la teva imaginació. Podries posar-te a la defensiva quan algú comenci a veure defectes en els teus somnis. Fes servir la teva intel·ligència per defensar-te a tu i als ideals que vols viure en el futur.

tracking