x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 12/07/2020 a les 07:36
Àries
Avui pots començar a veure als teus amics sota una nova llum. Potser els teus èxits han despertat la seva admiració. Una persona especial podria semblar més perfecta que mai, i de cop i volta podries veure-la a través d'una boira romàntica. Tingues en compte que la teva visió d'aquesta persona només reflecteix la teva visió de tu. Reconeix els teus mèrits i els d'altres.
 
Taure
Pot ser que avui el teu cos se senti malalt, però mentalment estàs bé. Poden seguir ocurriéndote idees que et provoquen somnis fantasiosos que estimulen la teva creativitat. Aquest és un gran dia per llegir, veure documentals o alimentar el teu intel·lecte d'una altra manera. El que aprenguis pot ser-te de gran utilitat pràctica més tard.
 
Bessons
Avui podries intentar ampliar els teus coneixements artístics. Podries decidir explorar galeries, assistir a un concert o obra de teatre o mirar entre els llibres més venuts. Un amic podria acompanyar-te. Aprofita el dia! Llibres, antiguitats o altres objectes elegants poden resultar especialment atractius ara.
 
Cranc
Avui és possible que tinguis el desig de buscar en el teu genealogia. Internet ha fet possible que tothom pugui aprendre sobre els seus avantpassats, i ara és un bon moment perquè ho facis tu. Espiritualment, és possible que també decideixis explorar vides passades o posar-te en contacte amb guies espirituals o animals totèmics.
 
Lleó
Avui pots comptar amb l'ajuda d'amics per augmentar els teus coneixements informàtics. Potser t'interessi el costat artístic de les computadores i vulguis experimentar amb gràfics o animació. El periodisme audiovisual també pot ser d'interès. És possible que rebis una notícia positiva totalment inesperada sobre un possible augment d'ingressos en relació a això.

 
Verge
Un nou romanç podria sorgir. Una vella amistat de sobte podria sentir-se atreta cap a tu, portant la relació en una direcció completament nova. El contrari també podria succeir. Un vell amor podria reaparèixer i ressuscitar el costat intel·lectual de la relació, fent sorgir una amistat de un vell amor. Les circumstàncies al teu voltant estan canviant i també ho estàs fent tu. 'Estaràs feliç de donar-li la benvinguda a aquest canvi!
 
Balança
Certes tendències a llarg termini s'estan alineant al teu favor. Estàs en un moment crucial en què pots aferrar a alguna cosa gran i enlairar amb això. Deixa que els teus somnis s'expandeixin. Dir-li a la gent com gestionar les seves vides no et portarà enlloc. Predica amb l'exemple. Segueix al teu intuïció creativa i explora més de les coses que et facin realment feliç.

 
Escorpí
Hi ha una activació increïble que et insta a prendre força. Pots tenir molts projectes d'elaboració fermentant i no tens seguretat de a on enfocar la teva energia. No sentis que necessites prendre una decisió ara. Veu amb el corrent, però no perdis el control. És important mantenir el control mentre es desenvolupen els esdeveniments al voltant de tu. Sigues flexible i adaptable.
 
Sagitari
Notícies sobre la situació dels desfavorits de l'món podrien fer que juguis amb la idea de fer més del que fas per marcar la diferència. Aquest és un objectiu lloable, però tens més propensió a veure el costat romàntic d'ajudar als necessitats que la dura realitat de la situació. Abans de decidir-te per actuar en una nova ambició avui, considérala des de l'exterior. Pots canviar d'opinió.
 
Capricorn
Alguna vegada has volgut ser una estrella de cinema o participar d'alguna manera en la indústria cinematogràfica? Avui pot ser que aconsegueixis la teva oportunitat o que almenys aprenguis algunes de les habilitats tècniques requerides. Pots necessitar algun temps per aprendre sobre els gràfics per computadora o dels detalls de la feina amb càmeres. També pots conèixer a algunes persones que treballen en aquesta indústria.
 
Aquari
T'has esforçat massa en els últims dies i podries sentir una mica d'apatia. No obstant això, la teva ment segueix activa, i pots buscar l'estimulació a través de llibres, televisió, o conferències d'algun tipus. Sigui el que sigui que aprenguis el trobaràs emocionant. Podria col·locar-te en una nova direcció. Avui pots viatjar des de la comoditat del teu sofà!.
 
Peixos
Avui podries tenir alguns somnis molt estranys, però bonics. Anota'ls. Estan tractant de dir-te alguna cosa. També pots elaborar un pla absurd per augmentar els teus ingressos que podrà o no funcionar. Considera tots els aspectes del teu pla i posa't en contacte amb la realitat de la mateixa abans d'aprofundir massa lluny. Pot ser que sigui viable, però no de la manera que penses ara.
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts