x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 06/06/2020 a les 07:20
Àries
A mesura que la teva carrera professional i els diners segueixen avançant per a tu, més idees i oportunitats per ampliar els teus horitzons podrien sorgir. Pot resultar-te difícil decidir quines són les més pràctiques ara.
 
Taure
La teva energia i entusiasme estan com mai. La teva vida, carrera professional i assumptes de diners van molt bé, i no hi ha indicis que això vagi a canviar a curt termini. El romanç també ha d'anar molt bé. Això hauria d'estar fent meravelles per la teva autoestima.

Bessons
La tensió entre tu i un soci professional podria crear dubtes sobre el teu futur professional en la situació actual. No perdis massa temps preocupant-te per això. Pot ser que no siguis conscient d'això ara, però els assumptes professionals i els diners van bé i és probable que segueixin així per molt temps.

Cranc


Un somni a llarg termini cap al que has estat treballant per molt temps, per fi podria mostrar signes de convertir-se en realitat. Ara sents una energia i entusiasme especials, així que pots sentir la suficient motivació com per donar una última empenta i finalment fer realitat el teu somni.

Lleó
Felicitats! 'La progrés professional està a la vista! Si has volgut crear una carrera de somni, podràs fer-ho avui. Si has anhelat iniciar el teu propi negoci, no esperis més. L'any que hauria de ser reeixit i rendible per a tu, encara que no exempt de sorpreses.

Verge

Una oportunitat professional en un estat distant o fins i tot en un país estranger podria estar a l'horitzó. Podria requerir molts viatges o, potser, fins i tot una mudança. Pots tenir sentiments a l'respecte, però és poc probable que la rebutgis. Això podria ser un canvi total!

Balança
Altres persones són importants per a tu. Avui teves relacions podrien tenir encara més importància del que és habitual. Podries conèixer a gent interessant, i si no tens parella, fins i tot pots enamorar-te. Vells i nous amics pot semblar més meravellosos i idealitzats. Les relacions amoroses podrien adquirir l'aspecte de contes de fades.

Escorpí

Una trobada amb un grup, potser espiritual o metafísic, podria tenir lloc a casa teva aquesta nit. Aquest grup probablement s'encarregarà de fer el que aspira a fer. La intuïció, l'energia i la imaginació estan al teu voltant. Avui vas a estar més a prop de la persona amb la que tries passar temps, ja sigui amic, amant o company.
 
Sagitari
Les activitats de grup relacionades amb els interessos espirituals, metafísics o humanitaris podrien tenir lloc avui en el teu entorn. Coneixeràs a nous amics. Si actualment no tens parella, això podria proporcionar-te l'oportunitat de conèixer a algú especial. Vés el millor que puguis!
 
Capricorn
Nous contactes professionals podrien proporcionar la possibilitat de seguir una nova carrera en les arts psíquiques, espirituals o la curació, o potser en la pintura, l'escriptura o una altra de les belles arts. Pensa seriosament en això. El teu propi talent ha de ser especialment agut avui.

Aquari
Afers espirituals apareixen avui en el primer pla. Voldràs dedicar-te a l'estudi d'una disciplina espiritual o metafísica que et atregui molt. Amics o un grup potser vulguin unírsete. Reunir-se amb altres persones pot estimular el teu intel·lecte, imaginació i esperit. A la fi de el dia, anota els teus pensaments.

Peixos
Ets una persona espiritualment inclinada cap a l'espiritualitat, però avui la teva ment està en altres plans. Perspectives i revelacions podrien arribar-te ràpid i en quantitat i pot ser que vulguis expressar-te a través del art. Les relacions romàntiques i d'un altre tipus adquireixen una nova aura.
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts