Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

L'energia d'avui farà que pensis només en les teves relacions. No és fàcil tenir relacions amb els altres, com t'hauràs adonat. Les demandes de cadascuna d'elles poden ser difícils d'entendre. D'altra banda, les demandes dels altres poden enfosquir la teva trajectòria o fer que et desviïs d'ella. Considera la possibilitat que com menys es demani en una relació, més flexible i més profunda serà!

Taure Alguns dels teus dimonis poden tornar-se en contra teu avui. Podries trobar-te lluitant contra algunes d'aquests vells dubtes i inseguretats que pensaves que havies deixat enrere. El teu desig de tenir un millor nivell de vida farà que et preocupis per diners en ple dia. Aquestes preocupacions passaran, així que respira profundament i tracta de no preocupa-te massa.

Bessons

Pot semblar que ja no creus completament en el que fas, potser perquè has tingut massa rapidesa en la teva recerca per obtenir el que necessites. És molt possible que la teva vida social hagi baixat de ritme ara, just en el moment en què vas decidir anar a tota velocitat en aquest àmbit. Sorprenent el que l'energia astral pot fer, no? No et frustris. No pots fer res a l'respecte.

Cranc

Les energies planetàries d'avui seran molt exigents. A mesura que t'angoixes sobre si compleixes o no amb els "estàndards", els planetes, d'una manera molt descarada, et responen que no! Això és perquè vas massa ràpid. El canvi de direcció que estàs fent en aquest moment és profund, però estàs tractant de prendre-t'ho a la lleugera. Atreveix-te a anar més a poc a poc i a aprofundir.

Lleó

Hi ha una certa probabilitat que vulguis escapar de la realitat actual. No tens ganes d'enfrontar-te a una situació que exigeix que et comprometis. És perquè tens por que et falti la capacitat d'assumir aquesta nova responsabilitat? Aquesta és una oportunitat honesta de complir els teus somnis d'èxit. No pots evitar-ho! Posa't a treballar!

Verge T'enfrontes a un dia amb cert conflicte. No obstant això, la discòrdia resultarà molt útil. Aquesta és probablement una de les millors oportunitats en les últimes setmanes per posar-te a el dia sobre alguns assumptes familiars. Aquestes qüestions poden haver estat passant a l'esquena des de fa algun temps. Les notícies sobre una mica d'història personal passada podrien sorprendre't, i potser fins i tot et molestin per una curta temporada.

Balança Avui pots ser que et trobis sent el centre d'atenció. Les teves amistats podrien demanar-te una mica d'informació que saben que tens. Podria implicar explicar una història o donar consells pràctics. Sigui el que sigui, pot ser que et resulti difícil d'explicar sense entrar en alguns detalls bastant pesats. Pots fer-ho! Parla a poc a poc i deixa que el que hagis de dir es desenvolupi pel seu compte.

Escorpí Avui et pots dedicar a algun tipus d'estudi, com l'astrologia, la numerologia, l'alquímia, o alguna cosa que et soni molt estranya al principi. Com a resultat, podries tenir la temptació de deixar-lo. No ho facis! Una vegada que vagis més enllà de la teoria, és probable que el trobis fascinant. Mantingues un diccionari a la mà i no et preocupis si has de tornar a llegir alguna cosa diverses vegades. Tens cervell per fer-ho. Ara només has de dedicar-hi temps.

Sagitari Una amistat pot estar de tal mal humor que et preguntis si aquesta és la mateixa persona que coneixes. Durant el dia pots tenir la temptació de tractar d'analitzar el que està passant, però això tendeix a suscitar més preguntes que respostes. Probablement aquest és un cas de molts problemes que colpegen la teva amistat alhora. No et fiquis, però assegura't que el teu amic sàpiga que hi ets si cal.

Capricorn Un amic o parella romàntica pot necessitar del teu consell, i desitja discutir algunes coses que no entens molt bé. Això afecta el treball d'aquesta persona, el que implica una gran quantitat de detalls tècnics amb els quals no tens familiaritat. No tinguis por d'aturar de tant en tant i demanar una explicació. Si vols ser d'alguna ajuda, has de tenir una idea del que aquesta persona està parlant.

Aquari

Avui pot ser que llegeixis un llibre sobre exercici o nutrició que sembla una mica inquietant. Segons el llibre, ho estàs fent tot malament! Recorda que el que l'autor està probablement delineant és una cosa que funciona per a ell. Tothom és diferent. No canviïs els teus hàbits per pràctiques que no et sentin bé. Consulta a un professional si encara et preocupa això. Aquesta persona serà més que capaç de discernir el que és correcte per a tu.

Peixos

Avui l'energia celestial estarà tractant d'ensenyar-te alguna cosa, en concret, la forma de compartir amb els altres. Però primer has d'arribar a un lloc on realment vulguis compartir alguna cosa. Has examinat la teva tendència a fugir? Sembles tenir por que t'abrumin o que els deus alguna cosa. Probablement no és el cas. Per què no els dónes a les persones la real oportunitat de conèixer-te?

tracking