Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Si has estat pensant en iniciar un nou projecte creatiu, no tractis de fer-ho avui. Els amics i familiars poden competir per la teva atenció i distreure't. Altres responsabilitats poden interferir amb el teu desig de posar-te amb això ara. No dubtis a tractar de pensar en noves idees, però és possible que hagis d'esperar fins demà per començar la feina. Demà hauries d'estar amb moltes ganes de començar. Sigues pacient!

Taure Un veí o familiar podria oferir-se a ajudar en algunes tasques de la casa, però pots sentir que el seu cor no està en això. Aquesta persona probablement està pensant en altres coses i només necessita algunes paraules amables i un petit consell. Simplement accepta que, tot i tenir ajuda, probablement acabaràs fent la major part de la feina tu. Ofereix tot el suport que puguis i pensa en això com un bon karma.

Bessons

Certs tràmits que involucren diners poden ser una veritable molèstia per a tu avui. Aconseguiràs que es facin, però preferiries estar en una altre lloc. També pot semblar una mica confús. Si acabes aviat i amb concentració, hauries acabar ràpidament i després fer el que vols fer. Després d'un matí d'intens i tediós de treball és probable que vulguis una mica d'entreteniment, com una pel·lícula o un esdeveniment esportiu. Diverteix-te!

Cranc

Un contracte d'algun tipus, potser que té a veure amb la teva casa, pot necessitar d'alguna consideració acurada avui. Podries trobar-ho una mica difícil d'entendre, ja que podria estar ple de clàusules i termes legals. No tinguis por de preguntar-li a algú que tingui una mica més de coneixement al respecte que t'expliqui el que estàs tractant de llegir. És important que coneguis tots els detalls abans de signar qualsevol cosa per la teva pròpia tranquil·litat.

Lleó

Pots captar algunes vibres bastant pertorbadores d'un amic, veí o parent. Aquesta persona podria estar molesta per alguna cosa i no comunicar els seus sentiments. No és apropiat tractar de convèncer aquesta persona perquè els comparteixi amb tu ara. No està molesta amb tu, però podria estar-ho si li pressiones! Dóna marxa enrere i deixa que aquesta persona resolgui el seu problema. Voldrà parlar quan sigui el moment adequat.

Verge Algunes xafarderies sobre una amistat podrien arribar a les teves orelles avui, i podrien semblar una mica desconcertants. No obstant això, no acceptis el que sentis per que sí. A la persona que va estendre el rumor li interessa menys la veritat que aconseguir complir la seva agenda personal. Truca a la teva amistat i tracta d'assabentar-te dels fets. Probablement és una cosa molt menys greu del que la xafarderia dóna a entendre.

Balança Els assumptes amorosos podrien semblar anar molt més lentament del que voldries. Tant tu com el teu interès romàntic poden estar amb sobrecàrrega de responsabilitats ara i no es poden veure molt. És frustrant, però el superaràs. Mentrestant, no deixis que les teves inseguretats treguin el millor de tu. El fet que aquesta persona estigui ocupada no vol dir que la teva relació tingui problemes. Sigues pacient!

Escorpí La configuració planetària d'avui et provocarà un fort impuls per sortir de casa, però les responsabilitats podrien mantenir-te a casa o a l'oficina. Potser estàs esperant una trucada important o un visitant. Això pot ser avorrit i tediós per a tu. Troba una cosa que fer que t'entretingui, fins i tot si és només la lectura o posar-te a el dia amb la paperassa. No hi ha cap raó per quedar-te amb els braços creuats!

Sagitari Estan canviant a poc a poc els teus punts de vista sobre certs assumptes intel·lectuals o espirituals? Si és així, pots no sentir tanta comoditat amb els canvis. Els valors i idees tradicionals poden semblar especialment atractius avui, de manera que la teva resistència podria ser més forta del normal. No obstant això, saps que no pots quedar de la mateixa manera per sempre. Pren-te un descans avui. Demà estaràs un altre cop bé i en camí al teu transformació.

Capricorn L'èxit professional pot haver-te arribat, però avui pots tornar a sentir-te una mica trist i preguntar-te per què, ja que no hi ha cap raó per sentir-se així. El que està passant és probable que sigui, en primer lloc, una decepció, ja que el teu cervell ha deixat de ser batut per les endorfines. En segon lloc, t'estàs preguntant a on anar des d'aquí. Només tu pots decidir això. Estableix una nova meta i segueix endavant.

Aquari

Avui sentiràs la indecisió entre el desig de fer una mica d'exercici i una poderosa inclinació a quedar-te al sofà i posar-te a el dia amb les teves lectures. No hi ha cap raó per la qual no puguis fer les dues coses. Vés a fer una passejada a pas lleuger i després agafa el teu llibre preferit quan tornis. La clau és no renunciar a res sinó aconseguir un equilibri.

Peixos

Tens la incòmoda sensació que se t'ha oblidat alguna cosa però no tens idea què? T'obsessiona el record d'un succés passat, aparentment insignificant, però no pots entendre per què? No és una bona idea obsessionar-se amb res d'això. Eventualment recordaràs el que és. Aviat t'adonaràs de la importància de la memòria. El teu subconscient està tractant de dir-te alguna cosa.

tracking