Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Segurament serà un dia més coherent que els anteriors. Els cossos celestials s'alineen per oferir-te algunes idees concretes per saber organitzar-te en qualsevol projecte que vulguis fer. Pots esperar una atmosfera oberta i amigable, fent d'aquest un bon dia per visitar a les persones estimades.

Taure Avui regnaran les relacions. A vegades és difícil involucrar-se en això, però definitivament hi ha una sensació de novetat i emoció en l'aire. Coneixeràs un nou amic, o iniciaràs una nova fase en una relació ja establerta. Després tindràs un interludi plaent amb una altra amistat, reforçant les teves conviccions sobre la dolçor de la vida.

Bessons

Utilitza el dia per davant per prendre un descans ben merescut. Potser amb l'energia actual, sentis la urgència de redecorar parts de casa teva. Fer un niu confortable sempre ha estat un hobby favorit, i un per al que tens particulars habilitats. No obstant això, intenta i resisteix els teus impulsos creatius i passa el dia descansant en comptes de redecorant.

Cranc

Comences a sentir que els teus peus estan fermament plantats a la terra? Si no és així, possiblement sigui perquè la teva nova llibertat et dóna por. Ets com algú que s'ha passat la vida vivint entre quatre parets i que ara li han ofert 10,000 metres quadrats al desert per viure! És comprensible tenir una mica de por.

Lleó

Per fi seràs tu novament. És possible que encara et sentis a el límit després dels alts i baixos dels últims dies. Però avui la teva seguretat personal estarà més forta de l'usual. I hi ha una petita possibilitat que el teu cor llauna una mica més ràpidament per algú que t'interessa.

Verge Sents una mica d'esgotament en aquest moment? No sorprèn, atesos els últims esdeveniments. Però avui, amb l'energia astral actual, tindràs una segona oportunitat. I just a temps també. Sembla que l'amor, el major energitzant de tots, està en l'aire. Vés amb compte de no prendre dues veles a el mateix temps.

Balança

Podràs descobrir que la teva vida laboral diària entra en conflicte amb la teva vida més privada, secreta i inconscient. En aquest moment tens extremada receptivitat i sensibilitat, i podràs descobrir que una part de tu vol portar les coses en una direcció mentre que l'altra part desitja estar a un lloc completament diferent.

Escorpí Avui és un d'aquells dies en què mantindràs una lluita interna sobre la possible compra d'un article nou. Avui podrien sorgir temes relacionats amb el veritable valor de les coses i et preguntaràs si alguna cosa val el preu que té. Et criden l'atenció les coses boniques, i l'energia astral actual està alimentant preguntes relacionades amb l'autovaloració.

Sagitari

Potser en aquest moment hi hagi persones al teu voltant que et resultin molestes. La clau per a tu és que no t'abriguis cap enuig cap a elles. Guardant-l'enuig només aconseguiràs fer-te mal. Deixa-ho sortir. Descobreix l'alegria de les interaccions i situacions en lloc de mirar l'aspecte negatiu.

Capricorn

Avui diverteix-te i relaxa't! Podries tenir molta receptivitat a l'energia dels altres, de manera que cerciora't envoltar-te de persones a qui els agrada divertir-se i que t'ajudaran a donar-te els gustos, entre ells una deliciosa coca de xocolata i formatge. Tracta de no desincentivar amb històries tristes.

Aquari

Avui podries sentir-te molt independent i podràs sentir un fort desig en contraposició a la teva opinió respecte a algun problema. No obstant això, a el mateix temps, hi ha coses que és millor fer amb l'ajuda dels altres. Finances, recursos compartits i les emocions sensibles que van de la mà d'aquestes qüestions són tots punts de concentració sota l'actual alineació astral.

Peixos

El teu estat d'ànim general pot trobar-se en el punt més baix de el mes, però això se soluciona fàcilment amb l'ajuda dels altres. Les trobades romàntics són ideals per treure't d'el pou en el qual potser sentis que estàs caient. Utilitza punts de vista oposats per ampliar la teva perspectiva de qualsevol tema que sentis cal abordar.

tracking