Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Has posat molt de la teva part per millorar una relació que veus que no va cap enlloc. Ara tindràs molt més clara la ment, i això vol dir que vas a veure sense dubtar el que has de fer. Facis el que facis, et portarà molta tranquil·litat.

Taure

És hora que assumeixis que hi ha coses que no pots fer ja per diversos motius i això no és res especialment negatiu, ja que et va a donar l'oportunitat d'assajar nous camps d'acció. Els canvis poden ser molt beneficiosos ara.

Bessons

Hi ha certa persona amb poder que s'està tornant una mica pesada o que imposa el seu criteri amb poca flexibilitat i sense pensar en els altres. Has aguantar, però no fins a extrems que ratllin a l'estupidesa.

Cranc

Esperes notícies d'un familiar i no trigaran a produir-se. No deus pensar en negatiu, ja que encara et falten elements de judici per a això i no et convé posar-te trist sense raó objectiva. Tingues calma i veuràs com tot transcorre millor del que s'esperava.

Lleó

Vas a viure una experiència diferent i molt reconfortant ja que algú et fa arribar el seu afecte i el seu reconeixement per alguna cosa que has fet per aquesta persona. El teu cor s'inunda de gratitud i de felicitat. Gaudiràs d'una excel·lent comunicació.

Verge

Procura protegir-te d'una cosa que pot fer-te mal o deixar un hàbit que saps no és gens convenient per a la teva salut. És cert que és una cosa una mica complicat en aquest moment, però has de pensar en el futur i considerar el bé que pot fer-te després.

Balança

Saltaràs d'una cosa a una altra perquè mentalment estaràs massa alerta i potser amb tensió nerviosa o amb una mica d'irritació. Respira fons i fes una mica de ioga o meditació. Et vindrà molt bé per temperar l'ànim i veure com flueixen les coses.

Escorpí

Centrar-te en el moment present és una cosa que has de fer immediatament. No vulguis córrer i pensar en el que faràs després, perquè això t'impedirà gaudir el que tens ara davant teu. És molt important que no avancis.

Sagitari

Els teus mèrits no són gens menyspreables i això és el que deus posar en valor en aquest moment, fins i tot si hi ha algú que et diu el contrari. No és cert i així has de veure-ho en el teu interior. Confia en tu i en el que pots fer si t'ho proposes.

Capricorn

No deus queixar-te de res, perquè al teu voltant hi ha persones que no ho estan passant gens bé i potser has de valorar molt més el que tens. Aquesta mirada positiva t'ajudarà molt més que estar tota l'estona queixant del que és teu.

Aquari

El millor és que posis tota la carn a la graella avui i et deixis de draps calents a l'hora d'abordar un assumpte de diners una mica complicat i que necessita bona voluntat per resoldre. Es flexible i pensa en què fer un favor és una cosa que et portarà pau.

Peixos

Fas un exercici d'imaginació i et figures com podria ser alguna cosa en el que treballes fa temps i que a poc a poc va prenent forma. Et costarà encara un temps acabar-lo, però la veritat és que avances bé i això t'anima a anar més enllà i perfeccionar-lo.

tracking