La proposta del dia

'Pinzells en dansa', de Perico Pastor

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

'Pinzells en dansa', de Perico Pastor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA:

-'Pinzell en dansa', de Perico Pastor

Cinc anys sense exposar a Andorra i els pinzells no han parat. Heus ací el rastre d’aquest ball, sobretot l’empremta dels seus traços a la sala Oval del MNAC l’octubre del 2018, pel Big Draw, i algunes coses més, com les marines del 2016–vistes de la Barceloneta, nocturnes i diürnes– o les pintures de l’any passat a Montpeller. I, per descomptat, alguns nus. Entrada gratuïta.

Ambaixada d’Espanya a Andorra

Prat de la Creu, 34. Andorra la Vella.

Tel.: 800 032. Horaris: de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h i de 14.00 a 18.00 h.Fins al 21 de febrer del 2020.

EXPOSICIONS:

-'Fotografia i ciència, segons Luis Monge'

La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que abracen més de trenta branques, setze de les quals es presenten a la sala temporal del museu de la mà de Luis Monje, biòleg i un dels pocs fotògrafs científics del món que ha dedicat la major part de la vida a estudiar-les, practicar-les i difondre-les; és un dels pioners a Espanya en diverses d’aquestes tècniques.

Fàbrica Reig Museu

C/ Doctor Palau, 17. Sant Julià de Lòria. Tel.: 741 545. Horaris: de dimarts a divendres, de les 9 a les 18.30 hores. Dissabte, de les 10 a les 20 hores. Diumenge, de les 10 a les 14.30 hores.

-'Paissatges urbans'

Les parets són les ciutats vistes per Rafa Contreras, que en aquesta sèrie fa el salt –més aviat el retorn– a la pintura: va començar de la mà de Sergi Mas, fins que va descobrir els escultors bascos i a partir d’aleshores es va dedicar a les tres dimensions. El que crida l’atenció a l’artista és experimentar amb els materials, per això els grans llenços monocromàtics materials diversos –de ciment a pols de marbre– se superposen a la pintura acrílica. A part, la influència del haiku japonès, en el que és una deriva cap al minimalisme més absolut.

Mama Maria Avda. Meritxell, 25. Andorra la Vella.Tel.: 869 996. Horaris: de dilluns a diumenge, de les 12.30 a les 20 hores.

-'Olympia Altimir'

Exposició que la jove artista andorrana. Olympia Altimir protagonitza al país un recull d’obre sque titula Un dia serà demà i que es podrà veure fins a final del mes de febrer.

Mama Maria. Av. Meritxell, 25. Andorra la Vella.Tel.: 869 996. Horaris: de dilluns a diumenge, de les 12.30 a les 20 hores.

-'L’univers Playmobil'

Exposició organitzada per ClickFactoryFest, que presenta un esdeveniment entorn al mític Click de Playmobil, a partir de 5 diorames que representen diferents temàtiques: la prehistòria, les croades, un zoo, pirates i una escena de la pel·lícula San Andrés. L’exposició estarà complementada per tallers per a infants relacionats amb l’univers Playmobil, activitats no dirigides, el 23, 27, 28 i 30 de desembre i el 2,3 i 4 de gener, de les 16.30 h a les 18 h.

CAEE Escaldes-Engordany.

tracking