Activitats

Cal Pal recrea el Nadal de segles passats

L'antiga casa pairal oferirà activitats infantils com berenars, fer cagar el tió i una sessió de contacontes relacionats amb la pedra seca

Cal Pal recrea el Nadal de segles passatsAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les cases més antigues d'Andorra, Cal Pal, organitza visites sobre com esviviael Nadal en una casa pairal del país fa més d'un segle enrere. 'Un Nadal a Cal Pal' recrea com es podria haver decorat l'habitatge amb elements naturals que es poden trobar a l'entorn, com branques, cards, fulles, pinyes i fruites, entre d'altres, així com una taula de menjador per acollir un àpat de Nadal amb tota la família. La il·luminació també s'ha recreat amb espelmes artificials i a la façana s'hi ha afegit unacortinade llums que simula que neva. L'exterior compta amb un arbre fet amb branques i boles de llana, comesfeia originalment.

Els infants també podran gaudir d'activitats gratuïtes els dissabtes 14, 21, 28 de desembre i 4 de gener, a partir de les quatre de la tarda. La canalla podrà dibuixar, pintar fulles i penjar decoració i desitjos a l'arbre i podran berenar mentre coneixen tradicions nadalenques de països del món, escoltar una sessió de contacontes relacionats amb Nadal i la pedra seca que se celebrarà els dissabtes a càrrec de l'actriu i narradoraCarolCaubet, i fer cagar el tió. A partir del 21 de desembre ifins alcinc de gener, Cal Pal obriràcada dia, de les 10 a les 14 hores.

tracking