La proposta del dia

Concert final del Cambra Romànica

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Concert final del Cambra Romànica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA:

-'CONCERT FINAL DEL CAMBRA ROMÀNICA'

El jove violoncel·lista andorrà Jordi Albelda Santamargarita i el pianista francès Nicolas Licciardi uneixen els seus talents al concert de clausura del IV Cicle Cambra Romànica. Interpretaran una peça del jove compositor contemporani francès Corentin Boissier, que es defineix a ell mateix com post o neoromàntic. També tocaran la sonata per a violoncel i piano d’Edvard Grieg, una de les obres de cambra cabdals, escrita pel compositor noruec i que va dedicar al seu germà, violoncel·lista. Acabaran amb la Polonesa de Chopin per a violoncel i piano.

Església de Sant Serni (17 hores) Canillo

TEATRE

-‘Nues’

Tercera i última funció de Nues, l’espectacle que presenta enguany La Companyia És Grata. A l’argument, en Ramon Bilbao està a punt de rodar la seva segona pel·lícula, Nues, després de l’increïble èxit de la seva òpera prima, El clan, i es troba en un procés de creació una mica peculiar: la Carlota, la Daniela i l’Anna són les tres dones al voltant de les quals gira la seva vida en aquest moment d’implosió creativa. Són la seva dona (o exdona) i productora, la guionista i l'actriu protagonista. Tots quatre mantenen una relació que sobrepassarà els límits professionals.

Auditori Claror (21.30 hores)

Sant Julià de Lòria

EXPOSICIONS

-'Fotografia científica'

La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que abracen més de trenta branques, setze de les quals es presenten a la sala temporal del museu de la mà de Luis Monje, biòleg i un dels pocs fotògrafs científics del món que han dedicat la major part de la vida a estudiar-les, practicar-les i difondre-les; és un dels pioners a Espanya en diverses d’aquestes tècniques.

Museu del Tabac

C/ Doctor Palau, 17.

Sant Julià de Lòria. Tel.: 741 545.

Horaris: de dimarts a divendres, de les 9 a les 18.30 hores. Dissabte, de les 10 a les 20 hores. Diumenge, de les 10 a les 14.30 hores. Fins al 26 de gener.

-'Ça chauffe pour la planète’

L’exposició recull una trentena de dibuixos –seleccionats d’entre els que van aparèixer al llibre homònim publicat per Gallimard– sortits dels llapis d’autors d’arreu –164, de 64 països, integren l’associació Cartooning for Peace– i que suposen un crit d’alerta sobre el dany que l’home infligeix al planeta. La mostra recull aportacions de Tignous, col·laborador de Charlie Hebdo assassinat en l’atemptat. D’ell és el pandaque barra el pas valentament a les trituradores d’arbres que desforesten el seu hàbitat, referència a la icònica imatge a la plaça de Tiananmen.

MW Museu de l’Electricitat

Encamp.

Fins al 31 de desembre.

-'Julio Vaquero'

Del llambreig a la penombra, de Julio Vaquero, ocuparà la sala d’exposicions del Govern, ArtalRoc. La mostra, comissariada per Christina de Vreeze, recull una selecció d’obres procedents de diverses fundacions i col·leccionistes privats. En total, un conjunt de 25 obres, entre les quals s’inclouen pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria artística de Vaquero, un recorregut pel seu univers particular i l’evolució del seu llenguatge artístic. Hi seran presents els dibuixos en negre de la primera etapa de l’artista, la sèrie de pintures Museu robat, les escultures-mobles més conegudes i les darreres pintures de flors.

Art al Roc (antic CIAM)

Av. Carlemany, 8.Horaris: de dimarts a la tarda a divendres d’11 a 14 h i de 15.30 a 20 h. Dissabte de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Diumenge de 10 a 14 h. Tancat diumenge a la tarda, dilluns tot el dia i dimarts al matí.Escaldes-Engordany.

tracking