música

5AndCordes, segona cita del cicle 'Ordino Clàssic' enguany

5AndCordes, segona cita del cicle 'Ordino Clàssic' enguany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quintet andorrà 5AndCordes protagonitza el segon dels tres concerts d’enguany de l’Ordino Clàssic. La jove formació, que actuarà avui al migdia a l'església parroquial d'Ordino, interpretarà el programa Clàssics del s. XVII al XXI, que proposa un viatge transversal en el temps i en l'espai a través de diferents estils de música de diverses èpoques.

Es presentarà una selecció d'obres ben contrastades perta­nyents a estils que van des del barroc fins a la música contemporània amb la sonoritat única que li atorgarà l'acústica de l'església. Algunes de les obres que representaran són originals per a la formació, mentre que d'altres són arranjaments.

5AndCordes està compost per David Font, professor de guitarra de l'Institut de Música del comú d'Andorra la Vella; Alexandre Arajol, professor de violí a l'Espai de Música Moderna; Elías Porter, professor de viola i violí folk des de fa deu anys a l'Escola Folk dels Pirineus; Sílvia García, professora de viola de l'IM, i Carolina Bartumeu, membre de l'ONCA.

tracking