Espectacles

La santa, el rus i el comte, de visita per Santa Coloma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Humor i història fusionats en una mateixa iniciativa. Tres personatges tant representatius i històrics per Santa Coloma com són la santa, el rus i el comte agafaran el DeLorean i faran un viatge de tornada al segle XXI per fer una visita al seu poble. Si més no aquesta és la idea que vol representar el comú d’Andorra la Vella amb la visita teatralitzada per tot el poble de Santa Coloma per part dels tres personatges. La finalitat és fer un recorregut per totes les singularitats i racons del municipi i repassar els moments més fascinants de la història d’Andorra.

L’activitat es portarà a terme demà a les 19 hores i queda recollida en el marc de la iniciativa Nits d’estiu als museus. Per participar-hi, tothom qui vulgui anar necessitarà reservar prèviament. Les entrades anticipades s’han de comprar a l’oficina de turisme d’Andorra la Vella.

La iniciativa de fer visites teatralitzades pel poble és una aposta que es repeteix any rere any. La passada edició va acollir prop de 30 persones de totes les edats en la seva estrena.

tracking