Art

Santa Coloma estrena divendres el 'mapping' dels frescos

Santa Coloma estrena demà el 'mapping' dels frescos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reproducció mitjançant la tècnica del mapping dels frescos de Santa Coloma en la seva ubicació original serà la protagonista de les Jornades Europees del Patrimoni. Es presentarà al públic divendres, a la una de la tarda, i hi haurà jornades de portes obertes des de dissabte fins al dia 30. L’objectiu de la proposta, expliquen des del ministeri de Cultura, és que el visitant pugui apropar-se a l’experiència dels fidels en entrar al temple, abans que les pintures fossin arrencades i venudes a la dècada dels vint del segle passat.

El programa de les jornades es completa amb altres propostes, centrades en aquest cas en l’ordinenca casa Rossell. Dissabte, amb un concert a l’era gran; a les set de la tarda i a càrrec de Kintet, formació del cicle ONCA Bàsic. Diumenge, a les sis, l’espectacle Estimada Maria Lluïsa, de Som-hi teatre, construït a partir de les cartes de l’última propietària.

A banda, jornades de portes obertes als museus del país durant el cap de setmana. Al del Tabac, també els dies 27, 29 i 30.

tracking