x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La capital descarta organitzar un concert de Shakira per l'elevat cost

La cantant colombiana cobra al voltant de 500.000 euros, tot i que la xifra final depèn d’altres variables, com ara l’aforament
La cantant, en un dels concerts de la gira El Dorado Tour.

La capital descarta organitzar un concert de Shakira per l'elevat cost

La cantant, en un dels concerts de la gira El Dorado Tour.

Actualitzada 25/07/2018 a les 12:13
Shakira havia de fer parada a Andorra la Vella per oferir un dels concerts de la gira que està duent a terme enguany des de principis de juny. Aquesta era la voluntat del comú d’Andorra la Vella, que volia impulsar un esdeveniment especial a la parròquia, però no va poder ser. Les pretensions econòmiques de la cantant colombiana ho van fer inviable. El caixet de l’artista se situa al voltant dels 500.000 euros, tot i que la quantitat final depèn de molts altres factors. Segons fonts del comú, els representants de la cantant mai acaben de donar un preu concret, sinó que el vinculen a diferents variables, entre les quals el nombre de persones que assisteixin a l’espectacle. En aquest cas, l’aforament ha de poder acollir un mínim de 10.000 persones de públic. L’espai escollit per celebrar el concert era l’Estadi Comunal, ja que permet donar resposta a les exigències dels interlocutors amb què van parlar els responsables del comú.
Shakira tenia previst oferir el novembre passat el concert d’inici de la gira a Barcelona, moment en què membres de la corporació, amb la cònsol al capdavant, van desplaçar-se a la capital catalana per iniciar els primers contactes i entrevistar-se amb la cantant. Per problemes de salut, l’artista colombiana va suspendre les actuacions fins a aquest any, motiu pel qual els va ser impossible reunir-se amb ella, segons les mateixes fonts. Sí, però, que van poder iniciar els primers contactes amb representants de Shakira per estudiar la possibilitat d’organitzar una actuació a Andorra la Vella. La falta de concreció a l’hora de les negociacions i sobretot les elevades pretensions econòmiques de la cantant van provocar que el comú descartés la iniciativa, que projectava no per a la festa major, sinó per a un esdeveniment especial. Arran de l’experiència amb la cantant colombiana no només s’ha abandonat la idea de portar-la al país, també s’ha rebutjat la possibilitat de contractar un artista del mateix nivell.


Fer de promotors

La voluntat del comú, segons han explicat fonts de la corporació, era recuperar els grans concerts que es van fer en altres èpoques i que van portar a Andorra artistes que en el moment en què van venir estaven al mateix nivell que es troba ara Shakira. Ara bé, l’actual context en què es mouen aquests cantants obligaria, van afegir, a fer de promotors, i diuen que aquesta no és la seva feina.
Andorra la Vella no es pot fer càrrec d’un projecte d’aquestes característiques –bàsicament per motius econòmics– és la conclusió a què han arribat els responsables del comú després de les converses amb l’entorn de Shakira. Amb tot, consideren que la iniciativa pot ser un reclam de primer nivell. Només serà possible si és un projecte de país.
  • #10 Jan
    (26/07/18 12:19)

    I als músics del País, se'ls paga 60€ per un bolo tot el grup. Aneu a pastar fang!

    Respondre
  • #9 Millor que el circ
    (26/07/18 08:08)

    Seria una opció molt millor que la del Circ on s'han de regalar les entrades.

    Respondre
  • #8 Contracultura de masses
    (25/07/18 19:15)

    Lamentable, volem copiar i oferir els mateixos espectacles que la resta de països, és la universalització de la cultura musical que ens farà perdre a tots la nostra essència.

    Respondre
  • #7 Andenc
    (25/07/18 15:11)

    Shakira es de tots .... Porteu la

    Respondre
  • #6 U2, volem U2
    (25/07/18 12:41)

    Per aquest preu portem U2 i rebentem els Hotels d Andorra.

    Respondre
  • #5 Totalmentd'acord
    (25/07/18 11:34)

  • #4 Josep
    (25/07/18 10:53)

    Resulta que tenim 3 milions d'euros per enderrocar dos edificis emblemàtics al bell mig d'Andorra l Vella sense motiu, i no tenim 500.000€ (que suposo que s'amortitzarien amb les entrades) per portar una cantant que donaria força ressò al país. Les priporitats de DA són ben estranyes o potser no tant.

    Respondre
  • #3 Preguntaire
    (25/07/18 10:39)

    Per què tinc la sensació que aquests "artistes", com el Fonsi i la Shakira, són del gust de Nº1 i Nº2 i mai s'han plantejat des del punt de vista de l'interès que pugui tenir per la parroquia? El selfie, vamos!

    Respondre
  • #2 Pijoprogres
    (25/07/18 09:40)

    És el somni del pijoprogre, que vingui Shakira i que es construeixi l'edifici The Cloud, un Heliport, un Aeroport i un Casino, però res es farà realitat.

    Respondre
  • #1 Carles Campolongo
    (25/07/18 08:40)

    Fonsi, Shakira... aqui, des de que hi ha impostos, fins i tot els Comuns es posen estupendos i tiren la mà més que el que dóna la màniga. QUE SOM 20.000 AMB PROU FEINES A ANDORRA LA VELLA!!!

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts