Propostes

Pere Vilanova obre el cicle 'Geografies' a Ordino

Pere Vilanova obre el cicle 'Geografies' a Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Vilanova és catedràtic de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat de Barcelona, també ha actuat com a observador en processos electorals a diversos països en conflictes, a banda de ser un gran viatger. I és en aquest vessant, el del que recorre el món amb els ulls de la curiositat, que demà inaugura el cicle Geografies, una aposta de l’Institut d’Estudis Andorrans i el comú d’Ordino per explorar cultures diverses, amb la direcció del programa encomanada a un altre que ha dedicat la vida al viatge, l’editor i llibreter Albert Padrol, fundador d’Altaïr. Vilanova, doncs, obre el cicle en l’apartat de xerrades, amb la que se celebrarà a l’Era d’Ordino (epicentre de tota l’activitat durant els quinze dies que s’allargarà la programació) a les set de la tarda. Parlarà d’un país que no deixa ningú indiferent, que fascina i a l’hora xoca i incomoda. Parlarà sobre la diversitat d’aquest país infinit i proposarà als oients algunes claus per endinsar-s’hi.

També avui quedarà oberta l’exposició fotogràfica muntada amb obres de Roland i Sabrina Michaud, dos “savis”, segons els va definir Padrol. L’Inde et l’Orient dans un miroir recull imatges de dos dels llibres publicats per la parella i que es podran contemplar al llarg de les dues setmanes.

L’extens programa d’aquesta segona edició de Geografies portarà gent com Agustí Pàniker i Òscar Pujol i oferirà un cicle de cinema indi.

tracking