Fogons de salut
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molt sorpresos, de pasta de moniato podríem aventurar, es van quedar ahir el cuiner Carles Flinch i la dietista Marta Pons en veure la quantitat de gent que s’atansava a La Puça (llibreria i espai gastronòmic) per assistir a la presentació de Fogons de salut, llibre que signen conjuntament i que és un intent per vetllar perquè la gent del país, o qui passi per aquí i se l’endugui com a record, gaudeixi d’una alimentació sana i equilibrada però saborosa. I ja, posats a oferir, amb preparacions aptes per als no iniciats, fins i tot per als absolutament ineptes a la cuina.

Pons i Flinch van convocar ahir el personal per fer una ullada al llibre i, de pas, fer un tast d’alguns dels plats que inclou el llibre. I els autors es van veure pràcticament desbordats per l’assistència. Avui repeteixen acte de presentació, ja sense plats, a l’espai Fòrum de l’Fnac. A les 18.30.

Ha estat ja pràcticament una de les últimes presentacions prèvies a la jornada de Sant Jordi. Encara que la convocatòria d’actes i propostes diverses però al voltant de les lletres segueix en marxa. Una de les més recentment afegides al calendari és la segona Jornada literària de Sant Julià de Lòria, organitzada sota el títol Una relació literària i prevista per dimecres. L’objectiu és celebrar l’aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i Andorra. Hi haurà conferències i un espectacle literari creat per Joan Ollé i Ester Nadal.

I canvi de data de la revista Ex-libris: abandona Sant Jordi per descongestionar, i es publicarà a l’octubre pel Dia de les biblioteques.

De pasta de moniato

tracking