Formació

Moviment i consciència centren els tallers de l'ONCA

Moviment i consciència centren els tallers de l'ONCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dissabte arrenquen els tallers formatius de la Fundació ONCA, en aquesta edició, amb L’art del moviment, la consciència i l’expressió, impartits per Vika Kleiman, professora titular del grau i del màster de l’àrea corporal de l’Esmuc des del 2003. L’activitat tindrà lloc a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, el dissabte 3 i el diumenge 4 de març. Kleiman proposa reprendre els inter­rogants plantejats al voltant de les qualitats necessàries per poder mantenir-se alerta i disponible per a l’aprenentatge i la interpretació.

Els tallers incorporen per primer cop activitats adreçades als més petits. Per als nens de 3 a 6 anys, Granotes, gats i papallones, on els infants estaran acompa-nyats d’un adult. Serà també dissabte vinent, de les 10.30 a les 11.30 h. El segon taller infantil, anomenat Taller d’expressió, estarà obert als infants de 7 a 11 anys, de les 12 a les 13.30 h.

Completa la proposta el taller d’adults, que estarà dividit en dos mòduls, dissabte de les 16 a les 19 h, i diumenge 4, de les 10 a les 13 hores. El primer mòdul servirà per aprendre els fonaments bàsics per a una bona postura en la vida quotidiana i en la interpretació, mentre que en el segon mòdul s’explorarà la consciència d’un mateix i de l’entorn, desenvolupant la capacitat d’expressió i comunicació no verbal.

Les inscripcions s’han de formalitzar enviant un correu a oncaproduccio@onca.ad i les places són limitades.

tracking