Acord

Andorra Lírica apropa l'òpera a l'escola de Meritxell

Andorra Lírica apropa l'òpera a l'escola de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) i l’associació Andorra Lírica signaran un acord de col·laboració per fomentar l’aprenentatge musical a través d’un projecte pedagògic vinculat a l’òpera. D’una banda, els usuaris dels tallers de música de l’EENSM podran assistir a les òperes programades a la temporada d’òpera i, de l’altra, la fundadora d’Andorra Lírica, Jonaina Salvador, impartirà algunes classes de cant als usuaris interessats en aquest estil musical, que són una vintena. A més, per a la representació de l’òpera Elisir d’amore –els dies 27 i 28, al Claror– s’activarà una fila zero en benefici de l’escola. El termini de donacions està obert des de dimecres fins al 29 de gener, l’endemà de la representació. Tot el que es recapti es destinarà al projecte pedagògic musical de l’escola, patrocinat per Andbank.

Pel que fa als tallers, se’n faran un mínim de tres, abans de cada espectacle operístic ja programat, tot i que podrien ser més. En aquests tallers, que comencen avui, s’explicaran qüestions del món de la música en general i de la lírica en particular i també es faran activitats pràctiques.

La directora de l’EENSM, Céline Mandicó, va explicar que aquest projecte de col·laboració serà un punt més d’apropament a la música per als usuaris del taller. A banda de fer partícips els usuaris de l’escola a les òperes, podran entendre millor aquest gènere i veure com es viu la música des d’aquesta àrea.

tracking