Cita

El Canòlich Festival desplegarà de nou la música cristiana

El Canòlich Festival desplegarà de nou la música cristiana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música cristiana tornarà a desplegar-se a Sant Julià de Lòria en la cinquena edició del Canòlich Music Festival, que se celebrarà el 24 i 25 de novembre.

La trobada ja anuncia el cartell que presentarà enguany, per on desfilaran noms coneguts d’edicions anteriors, com ara el DJ britànic Andy Hunter, que ofereix una barreja entre ritmes electrònics i missatges espirituals. També des de la Gran Bretanya venen LZ7, grup cristià de rap i ball que es desplaçarà des de Manchester.

En el grup de les formacions que repeteixen hi ha Sal 150, una formació que es desenvolupa al voltant de la sonoritat de la música celta, procedent de Tarragona. A banda, hi haurà el so de Gòspel Viu. La programació també inclou enguany una de les formacions del país. Si l’any passat el Canòlich Music Festival va ser escenari del debut de One –també inclosa al cartell del proper novembre–, enguany la pinzellada nacional contribuirà a posar-la el Cor Rock d’Encamp. Assisi i el cantautor Álvaro Fraile completen la proposta.

tracking