Pintura

'This is pop art!', la segona mostra més visitada al CAEE

L’exposició amb obres de Warhol atreu 7.200 persones al centre d’art

'This is pop art!', la segona mostra més visitada al CAEE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

This is pop art s’ha convertit en la segona mostra temporal més visitada del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) des de la seva inauguració, el 2005. En concret, més de 7.200 espectadors han desfilat per aquesta mostra formada per 41 obres de diversos artistes que s’emmarquen en un moviment artístic que va sacsejar els Estats Units a mitjan del segle XX, concretament Keith Haring, Robert Indiana, Roy Lichtenstein i Robert Rauschenberg, a més de diverses obres d’Andy Warhol.

La mostra, procedent dels fons d’un col·leccionista privat, va estar comissariada per la doctora en història de l’art Lola Duran i gestionada per l’empresa Evolución Arte. El balanç apunta a un nombre total de visitants de 7.231 persones, des de la seva presentació el 22 de juny i fins dissabte passat. Les xifres la converteixen en la segona exposició més visitada del CAEE, només superada per la mostra dedicada a la nissaga cinematogràfica Star Wars.

Pel que fa al recompte per mesos, va ser l’agost el que va registrar la màxima afluència, amb 3.005 visites; pel que fa al juliol, s’hi van apropar 2.319 espectadors i al setembre, 1.462. El mes de juny s’hi van registrar un total de 445 visites. Al llarg d’aquests tres mesos, un públic molt divers ha descobert a través de les obres i les activitats paral·leles un relat complet de l’art pop.

El CAEE ultima els detalls per a la propera exposició dels alumnes del Taller tèxtil i de vidre, que coincidirà amb les IX Jornades d’Arts del vidre que se celebraran a la parròquia els pròxims dies 7 i 8 d’octubre.

tracking