Cinema

'Solo' comença el rodatge

La coalició formada per la productora andorrana Imminent Produccions i les espanyoles Miramar Media i Gold Tower grava a Fuerteventura

'Solo' comença el rodatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rodatge de Solo, la segona pel·lícula que es fa sota el paraigua del segell Fargo Films, una coalició formada per la productora Andorrana Imminent Produccions i les espanyoles Miramar Media i Gold Tower, ha arrencat ja. El film explica el drama sofert pel jove surfista Álvaro Vizcaíno, que va patir una tràgica caiguda per un penya-segat el 2014, sobrevivint sol i amb greus ferides durant 48 hores sense que ningú el busqués. “És una història de superació amb l’illa de Fuerteventura com a escenari natural, sota la direcció d’un gran equip de professionals”, indiquen fonts d’Imminent Produccions.

Els personatges principals estaran interpretats per Alain Hernández (Palmeres en la Neu, El Rei Borni) i per l’actriu Aura Garrido (La boira i la donzella, La pell freda). Solo es rodarà a l’illa canària de Fuerteventura durant els mesos d’agost i setembre, i Fargo ha anunciat un acord de distribució internacional amb Filmax per a aquest drama de supervivència. El llargmetratge està dirigit pel realitzador Hugo Stuven Casasnovas i té guió del mateix Stuven i de Santiago Lallana. Hugo Stuven Casasnovas és conegut per la direcció d’Anomalous, un thriller protagonitzat per Lluís Homar.

‘73 minuts’, a postproducció

El segell Fargo Films, amb la participació de l’andorrana Imminent Produccions, havia produït anteriorment 73 minuts, de José Pozo. En aquest cas, la pel·lícula és un drama que també va protagonitzar l’actor català Alain Hernández amb l’actriu Elisabet Ter­ri, i que després d’una breu presentació a Andorra ara es troba en fase de postproducció.

El tercer projecte en el qual participa en aquests moments Fargo és, a més, una corproducció amb la productora Helix de la República Dominicana que porta per títol Caribe Mix i està gravada en clau de comèdia. El seu rodatge acaba justament de finalitzar en localitzacions de Madrid i Punta Cana.

Caribe mix és una comèdia del debutant i premiat director Miguel García de la Calera, que compta amb un repartiment de luxe: Hiba Abouk (El Príncipe), Cristina Castany (La que se avecina), Marc Clotet (Amar en tiempos revueltos), Alejo Sauras (Compañeros) i Terele Pávez (La Comunidad), a més de les celebritats dominicanes Vicente Santos i Panky Saviñon. “Ens centrem a oferir continguts d’alta qualitat, ben treballats, que es puguin traduir en un producte comercialment reeixit tant per al mercat domèstic com mundial”, defensen fonts de la productora.

IMMINENT PRODUCCIONS, UNA COMPANYIA AMB SEU AL PRINCIPAT

Fargo, grup de productores format per l’andorrana Imminent Produccions i Miramar i Gold Tower, és una companyia internacional de producció i distribució de pel·lícules integrada verticalment que té seu al Principat, i que treballa a Madrid, Barcelona, Santa Cruz de Tenerife i Los Angeles. A més dels tres llargmetratges que Fargo té ara en producció, segons el seu web també treballa en projecte d’una sèrie per televisió: Looking for Wonders. La història d’una petita ciutat que està sent sacsejada per una sèrie d’atacs de gossos mortals contra veïns desprevinguts. Samuel, un nen valent d’11 anys que lluita contra una malaltia terminal, utilitza la seva iniciativa per salvar el seu molt estimat Grey.

D’entre els treballs passats d’Imminent Produccions, hi ha Nick, de l’any 2014, amb guió i direcció de Josep Pozo, impulsor de la productora del Principat, i Cooper Crafar, Molly Malcolm, Melina Matthews i Timothy Gibbs al repartiment. José Pozo ha guanyat els premis Goya i diferents guardons per pel·lícules d’animació.

tracking