música

El català Red Pèrill s'incorpora al Jambo per substituir el buit de V Columna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cancel·lació del concert dels V Columna la nit de divendres vinent al Jambo Street Festival va deixar un buit a l’escenari de la plaça Guillemó que omplirà el músic català Red Pèrill. Amb reorganització també dels horaris previstos: Red Pèrill tocarà entre les set i les vuit de la tarda. Després pujaran Clementina (de les 20.30 a les 21.30 hores) i finalment, i en el tram horari previst inicialment per als andorrans, a partir de les deu de la nit, actuarà Sergi Blanch.

El pianista Red Pèrill afegeix al cartell del Jambo una música definida com a groove psicoanalític, una música basada en el llenguatge del jazz i acompanyada d’unes lletres surrealistes que posen al descobert un artista amb pinzellades de Francesc Pujols, Quimi Portet o Albert Pla.

Pel que fa als Clementina, és un duet que només està iniciant el seu procés d’enlairament. Els integrants, Gina Margarit, que fins que es van conèixer tocava l’ukelele al metro de Barcelona, i el mexicà Carlos Montfort, que va ser productor de bandes com Blaumut.

Sergi Blanch, que ocuparà la franja de nit, ha passat ja per Andorra, on ha actuat a La Fada Ignorant per presentar The Hanged Man, recull de temes que van des del folk pop americà dels anys 70 fins al blues més profund. Precisament a l’esmentat escenari de la capital es va convertir en el guanyador del primer concurs de músic que organitzava la sala.

tracking