art

Els Jardins d'art desplegaran a Ordino l'obra de 18 artistes de diversos països al setembre

Els Jardins d'art desplegaran a Ordino l'obra de 18 artistes de diversos països al setembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de divuit artistes, entre els quals una desena del país, exposaran les seves creacions a la propera edició de l’Ordino Jardins d’art, un projecte que desplegarà diferents propostes creatives pels racons de la parròquia el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. La trobada, amb caràcter de biennal, se celebra per segona edició consecutiva, organitzada pel comú d’Ordino en col·laboració amb la galeria Agüí d’Andorra la Vella.

Els projectes dels artistes es repartiran per places, carrers i jardins del poble i competiran en el certamen, dotat amb un premi de 2.500 euros i una exposició individual a la galeria Agüí per a l’autor de l’obra més ben considerada pel jurat. Hi haurà un segon guardó, dotat en aquest cas amb mil euros. Els artistes Joan Xandri i Helena Guàrdia formaran part del jurat; la seva presència és fruit de la col·laboració del ministeri de Cultura en aquest esdeveniment.

Pel que fa als artistes seleccionats –d’entre els 25 projectes presentats–, n’hi ha d’Andorra, Bèlgica, França i Romania. Del país hi haurà Martín Blanco, amb La moderna aroma de la vida (art digital); Jaume Campmany (pintura), Jeniffer Ferrer (escultura); Jean-Luc Herbert, amb la selecció fotogràfica Ne me quitte pas; Àstrid Janer (pintura i dibuix), Reinaldo Márquez (art digital), Alexia Navarro, amb Feelings (il·lustració); Emma Regada (escultura), Alfons Valdés (pintura) i Zhihong Zheng (pintura).

També van ser escollits els projectes dels artistes Monique Couderc, Juan Manuel González, Miguel Lebron, Lina-Lou i William Victorino, amb projectes presentats des de França. Des deBèlgica arribarà Delohine Graul i des de Romania, Nitescu Iona Dana, amb la instal·lacio El sol i la Lluna.

tracking