música

Ramon Mirabet i l'ONCA, junts a la festa major de Sant Julià

El català debutarà al país després de saltar a la fama amb un anunci

Ramon Mirabet i l'ONCA, junts a la festa major de Sant JuliàANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ONCA debutarà a la festa major de Sant Julià acompanyada del cantant català de pop Ramon Mirabet i al concert de la nit de dilluns 31 de juliol. El conseller de cultura lauredià, Josep Roig, va explicar, en la presentació de la proposta, que el comú ha apostat per aquesta iniciativa atrevida buscant “l’efecte sorpresa”. L’ONCA ja té experiència en reptes similars, però l’artista català és la primera vegada que es fusiona amb una formació de cambra. Mirabet va expressar la voluntat que el resultat de l’actuació sigui una “fusió perfecta”.

El director artístic de l’ONCA, Gerard Claret, va recordar que una de les característiques de l’orquestra és la versatilitat i que ja va actuar amb grups com Love of Lesbian o Blaumut. Per a Claret, quan s’ajunten dos estils de música diferents l’esforç que s’ha de fer per ambdues parts és enriquidor, i “això s’acaba transmetent des de l’escenari”.

L’artista català presenta el segon disc, Home Is Where the Heart Is, després de saltar a la fama com autor de l’última cançó de l’anunci d’una marca de cervesa.

tracking