Dansa

L'Esbart Sant Romà torna amb el clàssic 'Mimetismes', avui i demà al Complex encampadà

L'Esbart Sant Romà torna amb el clàssic 'Mimetismes', avui i demà al Complex encampadà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Esbart Sant Romà proposa aquest cap de setmana dues noves representacions de l’espectacle Mimetismes, un clàssic de la seva programació i que en aquesta ocasió serà de caràcter benèfic, ja que destinarà tota la recaptació de les entrades a l’Associació Andorrana per la Malaltia de l’Alzheimer (AAMA). Hi haurà funcions al complex esportiu i sociocultural encampadà avui a les deu de la nit i demà a les sis de la tarda.

L’espectacle consta de dues parts. La primera, centrada en l’estil de dansa de fusió folklòrica amb dansa contemporània que defineix l’Esbart Sant Romà. L’obriran els infantils, amb la peça Sona Bé; els seguirà el Ball a sa plaça, interpretat pels juvenils i el cos de dansa. Continuaran els infantils amb Moura per a ells. La primera part la finalitzarà la peça Traces, que ballarà el cos de dansa adult.

La segona part de l’espectacle d’enguany estarà centrat en danses modernes i contemporànies, amb la interpretació de les coreografies Modern Family, Gallo Rojo i Green Scene.

Les entrades, a vuit euros, es poden comprar de forma anticipada a través de www.morabanc.ad/entrades o bé a la taquilla el dia de l’espectacle.

tracking