música

Els joves del Cor Rock d'Encamp ofereixen un concert per a 27 presos

La formació participa així en el programa de formació i entreteniment de la Comella

Els joves del Cor Rock d'Encamp ofereixen un concert per a 27 presosXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els joves del Cor Rock d’Encamp van oferir un concert al centre penitenciari de la Comella, una actuació davant d’uns 27 reclusos per als quals va interpretar un repertori de tretze temes de pop i rock que s’emmarca en el programa de formació i entreteniment per als interns, que inclou així mateix el programa Musica’t Bàsquet Beat, impulsat per la Fundació ONCA.

Pel que fa a l’activitat d’ahir, el codirector del Cor Rock d’Encamp Gil Blasi va explicar que “aquesta és una experiència per a les dues parts”, i va reconèixer que “tothom té dret a equivocar-se i hem de permetre que puguin tornar a la societat algun dia”. Al concert, els joves del Cor Rock van incloure temes com Give Us Hope, de Jim Papoulis.

Blasi va recordar que aquesta és una de les activitats previstes abans de realitzar “el salt als Estats Units”, tot i que va admetre que “encara ens falten uns 4.000 euros per poder tancar-ho perquè només el tècnic de so i l’equipació ja valen 2.000 euros”. El viatge els permetrà conèixer un dels millors cors infantils dels Estats Units, el Young People’s Chorus of New York City. La pròxima actuació de l’agrupació serà demà, quan cantarà l’himne nacional durant el partit entre el MoraBanc Andorra i el Reial Madrid.

tracking