Activitats

Unes 200 persones hauran passat pel cicle 'Geografies' dedicat al Japó, que clou demà

Unes 200 persones hauran passat pel cicle 'Geografies' dedicat al Japó, que clou demà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àmplia satisfacció entre els organitzadors de Geografies, cicle dedicat a abordar la cultura i societat japoneses que des de principis de mes i fins demà ha inclòs una dotzena d’activitats. Les conferències han tingut una mitjana d’assistència d’una trentena de persones, i al voltant de 200 hauran passat, en global, per les activitats; moltes com a assistents fidels que han repetit en diverses ocasions, segons va explicar Jordi Guillamet, impulsor del cicle des de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA), juntament amb l’editor de viatges Albert Padrol i en col·laboració amb el comú d’Ordino.

Amb el balanç provisional a la mà, Guillamet es pronuncia per la continuïtat de Geografies: hi haurà una segona edició, l’any vinent, tot i que encara és molt prematur pensar quin serà el país o temàtica protagonista.

El cicle ha inclòs un minicicle de cinema i una sèrie de conferències dedicades a abordar les diferències entre la societat occidental i la nipona, així com diversos tallers. Amb dos d’aquests –centrats en l’estampació tradicional sobre seda, avui, i la cuina, demà– es posarà punt final al programa dissenyat. Tot va estar subratllat per l’exposició fotogràfica Nippon.

tracking