Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Què fem?

Gibert, al club de lectors d'Encamp

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
El poeta i docent Manel Gibert, a la presentació del volum, abans de Sant Jordi.

Gibert, al club de lectors d'Encamp

El poeta i docent Manel Gibert, a la presentació del volum, abans de Sant Jordi.

Actualitzada 31/05/2017 a les 07:18
LA PROPOSTA:

-'GILBERT, AL CLUB DE LECTORS D'ENCAMP'
El Club de lectura d’adults d’Encamp es reunirà per comentar el llibre A l’ombra del solstici, de l’escriptor Manel Gibert, una nova incursió del poeta en l’univers dels haikus japonesos que al volum, publicat per Editorial Andorra, van ser il·lustrats per Sergi Mas. Gibert va aconseguir un text molt pictòric, de traços essencials i que, amb el complement dels dibuixos, arrodoneix un conjunt en què tot està treballat exhaustivament i “on no hi ha res que sigui sobrer, tot encaixa. La sessió, com és habitual, la coordina Alfons Codina.
Biblioteca Comunal d’Encamp
(20.15 hores)


EXPOSICIONS:

-'ARRANZ-BRAVO, A ART AL ROC'
Arranz-Bravo. New Man recull una selecció d’obres del pintor espanyol, una vintena de peces on l’artista desplega les experimentacions més recents en diferents formats del famós artista neofiguratiu. Durant l’acte inaugural Arranz-Bravo va realitzar una performance que va fer possible que els espectadors contemplessin en directe, el seu mètode de treball.

Art al Roc (antic CIAM)
Av. Carlemany, 8. Horaris: de dimarts tarda a divendres d’11 a 14 h i de 15.30 a 20 h. Dissabte, de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Diumenge, de 10 a 14 h. Tancat diumenge tarda, dilluns tot el dia i dimarts matí.

-'LOLA BARRANCO, ELS COLORS I LA LLUM'
Lola Barranco protagonitza la quarta exposició organitzada des de la sala Bingo Star’s, que ha volgut obrir-se als creadors del país i deixar-los un espai on mostrar el seu treball. L’autora pinta com “una manera d’evadir-me dels problemes personals i fa que no pensi en res”. L’artista es va endinsar en aquest món quan el seu fill es va posar malalt. Per aquest motiu, en les seves obres plasma els colors i la llum perquè “això és el que m’agradaria viure, però la realitat que tinc és una altra”.

Sala Bingo Star’s
Andorra la Vella. Horaris: de 17 a 3 h, cada dia. Fins al 5 de juny.

-'DALÍ I PONÇ, A LA SALA ART ARETÉ'
Exposició al voltant del surrealisme de Salvador Dalí i el surrealisme màgic de Joan Ponç. A la mostra hi ha tres olis del geni de l’Empordà: Retrat de Lord Mountbatten, del 1938, la primera versió del seu quadre famós de Leda Atòmica, del 1948, un retrat nu de la seva musa: Gala, i un paisatge surrealista titulat Diamond Head, del 1979. També quatre dibuixos de cartes de pòquer realitzades per Dalí. De Ponç, els famosos tres dibuixos del Dau al Set presentats pel pintor Tharrats i una mostra de dibuixos, com ara la sèrie d’al·lucinacions, la de caps del Brasil i una altra sèrie de caps.

Art Areté
Fins al 29 de juliol.

-'ANTONIO AMAT: 'ORIGEN I DUALITAT'
L’artista barceloní Antoni Amat presenta Origen i dualitat, una selecció de vuit obres que Caldea presenta en col·laboració amb la galeria Art Areté. Les peces estan elaborades sobre fusta tractada, on s’incorporen diferents matèries per donar-hi un efecte vibrant. Amat (1960) realitza una investigació sobre la força del gest i la seva interacció amb l’espai.

Caldea
Escaldes-Engordany

-'ESCENARIS. DE MONET A ESTES'
L’exposició Escenaris. De Monet a Estes. De Trouville a Nova York desplega, en vint-i-sis teles de la col·lecció privada de Carmen Cervera, un recorregut per vuit dècades de la història de l’art, des de final del segle XIX fins als anys setanta del XX. La mostra comença amb La cabana a Trouville, pintat per Monet el 1881, i recull obres d’autors com Paul Gauguin, Henry Matisse, Anglada Camarassa, Ramon Casas, Joaquim Mir o Alfred Sisley. El recor­regut acaba amb propostes de Richard Estes i el fotorrealista Charles Bell.

Museu Carmen Thyssen Andorra
Escaldes-Engordany.
Horaris: diumenge, de 10 a 14 hores.
Fins al gener del 2018.


‘VIDES INACABADES’
Vides inacabades és un conjunt de nou obres, nou retrats hiper­realistes de l’artista Samantha Bosque, una col·laboració de l’artista amb el projecte de la Fundació Arrels que acompanya persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. Les obres estan realitzades en tècnica mixta sobre fusta, de format 120 per 160 centímetres, intervingudes amb l’escriptura dels mateixos protagonistes.

Museu del Tabac. Espai 4
Sant Julià de Lòria.

'GERARD MAS'
El jove escultor català Gerard Mas torna per segon cop a la sala de la capital, on va debutar el 2011 per presentar les seves figures plenes de contrasentits, anacronismes, que proposen figures sorprenents i plantegen reptes de descodificació a l’espectador, des de les dames renaixentistes amb micròfons de call-center als piragüistes sense rems que difícilment aniran enlloc, o la dona-sarcòfag.
Galeria Pilar Riberaygua
C/de la Vall. Andorra la Vella.
Horaris: de dilluns a divendres, de 16 a 20 hol 30 de juny.
Etiquetes
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts