literatura

L'obra de Llull surt al carrer per tancar els actes del 700 aniversari de la seva mort

Els actes es tanquen amb una exposició a la plaça del Consell General

L'obra de Ramon Llull surt al carrer per clausurar els actes del 700 aniversari de la seva mortANA / M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull, el ministeri de Cultura, Joventut i Esports, i la Fundació Ramon Llull, amb la col·laboració del Consell General, han portat a terme una sèrie d'accions per commemorar l'efemèride, que finalitzen amb l'exposició 'Ramon Llull en essència'. La mostra s'ha inaugurat avui a la plaça del Consell General amb l'objectiu d'apropar la figura d'un dels personatges més importants de la cultura catalana, segons ha explicat Pere Moles, fundador de l'empresa Reunió de Papaia (productora de l'exposició).

L'exposició consta de vint plafons i està diferenciada en dues parts, la que explica el context històric del personatge, i la que explica la seva obra amb il·lustracions de Jordi Planelles. Aquesta és l'última parada de la mostra, després d'haver recorregut durant sis mesos un gran nombre de poblacions catalanes.

Tant el síndic general, Vicenç Mateu, com la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, han destacat la figura d'aquest personatge polifacètic, i la importància que la ciutadania conegui les seves aportacions.

tracking