Cinema infantil

Arrenca el Kids' Film Festival, al qual s'esperen 2.500 escolars

La projecció d’‘El Petit Príncep’, demà, obre la porta a una setmana de cine

Arrenca el Kids' Film Festival, al qual s'esperen 2.500 escolars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Kids’ Film Festival arrenca demà amb l’estrena de l’adaptació cinematogràfica d’El Petit Príncep, de Mark Osborne, en versió doblada en català. Es projectarà a les cinc de la tarda a les sales d’Illa Carlemany. És la primera adaptació animada de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry, és una de les històries més entranyables de tots els temps. Serà una sessió solidària, on la recaptació estarà destinada a l’ONG Música per Viure. A banda, en aquesta jornada inaugural del festival hi haurà l’actuació del Cor Rock d’Encamp de l’Escola Andorrana, que farà una actuació especial.

A partir de dilluns la programació del festival continuarà fins diumenge de la setmana vinent, amb un seguit d’activitats que inclouen cinema, música i tallers per a nens de totes les edats, a partir de dos anys. I les propostes clouran amb l’espectacle musical que el dissabte 19 de novembre Marc Parrot portarà a l’escenari de l’FNAC Andorra il·lustrat per Eva Armisén, Tots a Taula! d’accés lliure i gratuït. També hi haurà una projecció de cinema concert que recuperarà els primers curts de la història del cinema, del 1904 al 1908, amb banda sonora en directe per a alumnes de l’Espai de Música Moderna.

Durant la setmana està previst que passin al voltant de 2.500 escolars, a les projeccions dels curts a concurs. Hi haurà premis: l’atorgat per un jurat presidit pel compositor Òscar Araújo –qui dirigirà un taller, com el jove cineasta andorrà Álvaro Rodríguez-Areny– i el premi al millor curt de temàtica mediambiental, en aquest cas decidit pel públic infantil.

tracking