tradicions

Lluís Cartes col·labora en el nou espectacle 'Traces' de l'Esbart Sant Romà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Esbart Sant Romà d'Encamp estrenarà el 26 i 27 de novembre un nou espectacle, anomenat 'Traces'. L'actuació consta de sis peces de les quals tres són de nova creació amb música del grup Música Nostra, Amansalva, Coetus i Kepa Junkera. Una de les noves coreografies, també anomenada 'Traces', tindrà un estil més percussionista amb un nou 'toc de bastó' innovador, orquestrat pel músic Lluís Cartes.

L'objectiu de la nova creació és convidar els espectadors "a construir l'espectacle des de la seva pròpia perspectiva a partir del traç que defineixen els solos, els duets i les interpretacions en grup".

A càrrec del Cos de Dansa i la secció de Juvenils i Infantils, el nou espectacle tindrà una hora de durada i sis danses, tres de les quals ja estrenades -'D-Sentir', 'Arbre' i 'Encís' amb música de Xalupa, Xavier Dallerès i Maria del Mar Bonet, respectivament- i tres coreografies de nova creació: 'Ball a sa plaça', 'Sona Bé' i 'Traces', amb música del Grup Música Nostra, Amansalva, Coetus i Kepa Junkera. Pel que fa a la nova peça 'Traces', l'esbart ha assegurat que s'han atrevit amb un estil "més percussionista", amb un nou 'toc de bastó' "innovador".

L’espectacle, que compta amb el patrocini del comú d’Encamp i la col·laboració de Mercacenter, es podrà veure els dos dies a les 18 hores i el preu de l'entrada és de 5 euros, que es pot adquirir a través de morabanc.ad/entrades, al departament de d'Encamp o a les oficines de Turisme d'Encamp i el Pas de la Casa.

tracking