Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ordino

L'artista de la UNESCO per la Pau, Hedva Ser, visita l'Art Camp

Ha estat acompanyada per Cristina Rodríguez, Jean-Michel Armengol, Josep Dallerès i Gemma Riba
Visita a la Sala La Buna

La madrina d'Art Camp, Hedva Ser

Visita a la Sala La Buna.

ANA / S. F.
Actualitzada 27/07/2016 a les 14:02
Hedva Ser, l’artista de la UNESCO per la Pau, ha estat present avui al tancament dels tallers de la cinquena edició de l’Art Camp 'Colors per al Planeta'. Hedva Ser, que és padrina del projecte Art Camp 'Colors pel planeta' 2016, ha estat acompanyada per l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, el secretari general de la CNAU, Jean-Michel Armengol, el president de la CNAU, Josep Dallerès i la consol menor d’Ordino, Gemma Riba. A la visita a la sala La Buna, ha pogut conèixer els treballs que els artistes participants han estat realitzant aquests dies.

La trobada, promoguda per la UNESCO, s’emmarca en la celebració del Decenni Internacional de l’Apropament de les Cultures que demà inaugurarà la mostra dels treballs realitzats pels més de 30 artistes participants a la cinquena edició a l’Era Rossell. L’exposició que s'inaugurarà demà es podrà visitar fins al 8 d’agost.

Hedva Ser és una artista francesa nascuda a Tel Aviv (Israel) que ha centrat part important de la seva trajectòria artística en la tapisseria junt amb l'orfebreria, el gravat o l'escultura. Precisament, Hedva Ser és l'autora de l'escultiura de l'arbre de la pau d'Ordino, entre d'altres treballs.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477