Lírica

El 15 de setembre es perfila com a data per al concert de Flórez

L’actuació posa la cirereta al cartell de la Capitalitat cultural iberoamericana

El 15 de setembre es perfila com a data per al concert de Flórez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenor peruà Juan Diego Flórez se suma a la programació de la Capitalitat iberoamericana de la cultura, amb un concert que se celebrarà el 15 de setembre, segons informa Europa Press. Des del comú d’Andorra la Vella, no obstant això, adverteixen que la negociació encara no està del tot tancada, pendent dels patrocinadors, tot i que es mostren més que optimistes.

Flórez actuaria així quinze dies abans que pel Centre de Congressos desfili una altra de les figures rellevants del cartell, Raphael. Dues cites que suposen un elevadíssim pressupost (que de moment no ha transcendit) però que exigeix dels organitzadors aconseguir el patrocini privat.

Flórez està considerat com el tenor belcantista de referència, intèrpret habitual de les òperes de Rossini, Donizetti i Bellini. Nascut a Lima el 1973, abans de dedicar-se a la lírica s’havia interessat pel pop-rock i la música tradicional peruana. Després, ingressaria al conservatori i canviaria de rumb. Ara té premis com el Rossini d’Oro o el Plàcido Domingo Award.

tracking