detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Santos, porter de l'AtléticoParanaense, equip de primera divisió brasilera, va ser enxampat mirant el mòbil mentre disputava un partit de futbol. El fet va ocórrer poc després del començament del partit, mentre elParanaenserealitzava una jugada d'atac. A més, les imatges mostren com el preparador físic de l'equip, poc abans de la xiuletada inicial, deixa amagat el mòbil deSantosenrotllat entre diverses tovalloles al costat del pal.

El porter va decidir abandonar l'atenció a la porteria per uns instants i posar-se a observar el telèfon sense importar-li el que estava ocorrent a la trobada. Fins i tot, diversos afeccionats del seu equip van retreure-li el que estava realitzant. El partit va acabar amb la derrota per 1-2 de l'AtlèticParanaense, que es manté a la part baixa de la taula, concretament en el catorzè lloc de la classificació.

L'AtléticoParanaenseha declarat a les xarxes socials que l'acte del porter brasiler forma part d'una campanya amb la qual es vol alertar del perill de l'ús del mòbil mentre es condueix.

tracking