Responsabilitat

Millor l'escola que una entrevista a la televisió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Daniel Santiago, un nen de 8 anys de Bogotà, s'ha fet famós a les xarxes socials després de deixar al periodista que l'entrevistava amb la paraula a la boca. El petit va deixar clar que per a ell és més important arribar a l'hora a l'escola que no pas sortir en una entrevista a la televisió.

La situació es va produir quan un periodista de Canal Capital va parar el petit preguntant-li com es deia, per què corria i cap a on anava. Daniel li va dir que anava cap a l'escola. Quan el periodista li va preguntar si anava d'hora o tard, el nen li va demanar l'hora i rebre la resposta no va dubtar ni un moment: "vaig tard!", va deixar anar, sortint corrents cap a classe. La reacció va arrencar les riallades del periodista així com de la resta de companys que estaven al plató.

El vídeo va tenir tant èxit a les xarxes socials que el periodista va tornar un altre dia al barri del Daniel per conèixer més profundament la seva vida i la seva família. La història ha aconseguit més d'un milió de reproduccions a Facebook i Youtube.

tracking