Campanya

L'anunci viral d'amor adolescent amb un final xocant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un anunci de la ONG Sandy Hook Promise s'ha fet viral durant les darreres hores. El vídeo explica la història d'una relació entre dos alumnes d'un institut nord-americà que acaba amb un final del tot inesperat. Ja acumula més de dos milions i mig de visualitzacions i només fa tres dies que s'ha publicat.

La història comença amb un jove a una biblioteca que escriu en un pupitre la frase "estic avorrit". El següent dia que hi va es troba que algú li ha contestat el missatge. A partir d'aquí, comença una peculiar relació epistolar amb algú altre. El vídeo finalitza amb la trobada en persona de tots dos, just en el moment que algú irromp a l'institut amb una arma en el que sembla l'inici d'un tiroteig.

"Mentre observaves a l'Evan un altre estudiant mostrava indicis d'estar planejant un tiroteig. Però ningú se'n va adonar", afirma el vídeo. I a continuació mostra els escenaris que ja s'han mostrat, però s'assenyala un altre jove que s'informa sobre armes i en fa apologia a les xarxes socials.

L'ONG nord-americana vol conscienciar sobre la importància de fixar-se en els indicis al voltant de les armes que alguns joves poden mostrar.Sandy Hook Promise es va fundar el 2012 després de la matança en una escola primària de Connecticut on van morir 27 persones.

tracking