Campanya

El 'remake' feminista del 'Wannabe' de les Spice Girls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wannabe és la cançó més famosade la banda britànica Spice Girls i el 8 de juliol vinentcompleixvint anys (es va llançar el 1996). Les dues dècades d'una de les cançons més enganxoses de la història de la músicabritànica coincideix amb el llançamentd'una nova versiódel videoclip. Es tracta d'unremake que aprofitala cançó per a reivindicar la igualtat de gènere a tot el món.

El vídeo, que recreael que van fer les 'noies picants', el protagonitzen artistes de l'Índia, Nigèria, Sud-àfrica, Estats Units i Canadà. La peça, que acaba amb el missatge What do you really want? (Què és el que realment vols?), demana que s'impulsin els objectiusde l'ONU com ara l'educació, la igualtat de gènere i salarial, que s'acabi amb el matrimoni infantil i s'eradiqui la violència masclista. Forma part d'una campanya de la organitzacióThe Global Goals.

Fins i tot l'exmembre de les Spice GirlsVictoria Beckham ha manifestat que li sembla "una idea meravellosa". Ha dit: "És fabulós que vint anys després, el llegat de les Spice Girls es faci servir per animar i donar força a tota una generació."

tracking