Notícies de

Editorial

Descartat per no ser rendible

El comú d’Andorra la Vella assumirà el finançament de la construcció d’una trentena de pisos de lloguer assequible a Santa Coloma. El sector privat ha respost amb nul interès a la fórmula de concessió plantejada inicialment.

REPORTATGE

El petit comerç, en català

Les botigues de proximitat continuen utilitzant la llengua oficial del país per comunicar-se amb els clients, però els treballadors de les grans cadenes usen majoritàriament el castellà.

El racó del psicòleg

Inclusió

Sovint que hagis d’incloure o hagis de ser inclòs no és ni més ni menys que un tema de sort o circumstancial i no s’ha de deixar ningú enrere.

Recordes quan

Darrere el formatge

La comissió de festes d’Arinsal va posar en marxa fa una dècada la prova Atrapa un formatge, una activitat esbojarrada liderada pels somriures i les patacades.

Els imprescindibles de Laia Clascà

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Laia Clascà

Vicepresidenta de la Federació Motociclista. Mestra de Formació Andorrana al Col·legi Sant Ermengol per “capacitar els infants a integrar-se de forma lliure, conscient i plena”. Exintegrant de l’equip d’esquí alpí de la FAE.

REPORTATGE

Art sense límits

Una seixantena d’artistes de molt diverses disciplines mostren les seves obres a la cinquena edició de la biennal L’Andart, que enguany se centra en el nucli urbà de Sant Julià de Lòria