Notícies de

Editorial

Reforços per a urgències

Deu professionals sanitaris s’han d’incorporar al servei d’urgències els propers mesos per tal de fer realitat la reivindicada separació del sum i l’atenció a l’hospital. Els reforços han de garantir la millora de l’atenció.

rEPORTATGE

Un món més accessible

L’accessibilitat cognitiva és la condició que han de complir productes i serveis de manera que totes les persones puguin entendre’ls i fer-los servir.

nova edició del mercat de la vall

Artesania al cor de la capital

El penúltim Mercat de la Vall de la temporada deixa una sensació agredolça als paradistes, que descriuen la jornada com a “no desastrosa però millorable”

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Jose Luis Carvalho

Director artístic Grup Folklore Casa de Portugal. Nascut el 1967 a Portugal. Va arribar a Andorra el setembre del 1990. Comercial d’assegurances i “vinculat a la promoció de la cultura portuguesa al Principat”.

El racó del psicòleg

Amors que maten

Aquest estiu us proposo un viatge per recórrer grans amors i desamors de la història, la literatura, el cinema i l’art. Us parlaré d’un personatge i la relació amb l’amor i teniu una setmana per endevinar qui és.

En forma

Aeroioga

Treball artístic en ingravidesa que s’inspira en el ioga tradicional (Natha Ioga). És un sistema de treball conceptual que desenvolupa cos i creativitat potenciant la realització de l’ésser humà ajudant a aconseguir els objectius a la vida.