Notícies de

Foc i lloc

Inútil

Editorial

Les fonts de colors

Andorra la Vella va inaugurar divendres a la nit amb una expectació notable l’espectacle de les fonts de llum i colors sobre la Valira. Una proposta no exempta de crítiques que culmina el ‘rentat de cara’ de la zona.

rEPORTATGE

En bus, per reincidents

La justícia rebutja les demandes de dos condemnats per conduir beguts, que sol·licitaven poder portar un vehicle en horari laboral.

El racó del psicòleg

Rebel·lia

Aquest estiu us proposo un viatge per recórrer grans amors i desamors de la història, la literatura, el cinema i l’art. Us parlaré d’un personatge i la relació amb l’amor i teniu una setmana per endevinar qui és.

Els imprescindibles de Maria Nazzaro

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Maria Nazzaro

Secretària d’organització del PS. Tècnica d’atenció social a Afers Socials. 32 anys. Graduada en Treball Social i màster en Treball Social Sanitari. Té passió per ajudar i per la política per lluitar per les dones.

En forma

TRX

Comencem les propostes d’estiu amb exercicis de resistència total amb entrenaments en suspensió que tenen l’origen en pràctiques iniciades als Estats Units.

Recordes quan

Peces d'art ambulants

El Weekend dels 60 de l’Associació de Vehicles Antics celebra enguany la primera dècada de vida. L’esdeveniment està pensat com una trobada on donar a conèixer als amants dels clàssics les carreteres, la gastronomia i la cultura del país.

la companyia canadenca assegura que vol continuar

La primera funció de 'Festa' esgota entrades

Torres assegura que es renovarà contracte si el grau de satisfacció dels espectadors és alt i la companyia assegura que vol continuar